What’s in a name?

De ouders van Jeff en Beau Bridges zaten er compleet naast. Jeff is overduidelijk de beau.

Oud Zeikwijf
Beroepsbrokkenpiloot. Vloog nochtans op haar achtste reeds rakelings langs bergkammen om berggeitjes en bergmarmotjes te tellen. Is tot haar eigen verdriet gemodelleerd naar haar vader, een onbehouwen Italiaanse charmeur met een groot hoofd en een passie voor even belachelijke als tijdrovende hobby’s. Komt oorspronkelijk uit Frankrijk. Heeft in Japan gewoond. Woont sinds begin jaren ’80 in een boomhut op het Waterlooplein in ‘Magies Centrum Amsterdam’, van waaruit ze haar schrijfsels via rooksignalen aan de redactie doorseint. Ze schrijft ook voor AT5, Sargasso en voor Kutbinnenlanders. En op haar eigen stukje internet: oudzeikwijf.com.

2 Reacties

  1. In de Fabulous Bridges Boys is Michelle Pfeiffer de beau. Ze valt wel voor Jeff, maar met moeite:

    Jeff Bridges: You look good.
    Michelle: You look like shit.
    Jeff Bridges: No, I mean it. You look good.
    Michelle: I mean it, too. You look like shit.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *