The Rise and Fall of Eric Lucassen

In de gevonden film The Rise and Fall of Eric Lucassen, a very short movie toont Kittekat in slechts 1 minuut en 23 seconden de opkomst en ondergang van PVV-talent Eric Lucassen. Alle hoogtepunten komen langs. Zijn carrière in het leger, de ontucht die hij pleegde, de veroordeling, de ruzie met de buren, zijn verhouding met de nicht van de coffeeshopbaas, zijn daaruit voortvloeiende ruzie met de coffeeshopbarman, zijn sollicitatiegesprek voor de PVV, de beëdiging in de Tweede Kamer, de roes van de macht en tot slot het tot half drie in de nacht durende gesprek met zijn leidsman, Geert Wilders.

3 Reacties

  1. De film stopt als het ware voor de val, maar dankzij de titel weet je dat deze onvermijdelijk is. Een einde dat dus zowel open als gesloten is.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *