Sneefteefjes

Frits Abrahams probeert zich voor te stellen hoe Rutte reageert op de beschuldiging van Kroes dat er te weinig vrouwtjes in z’n mastodontenkabinet zitten. ‘Je hoort het Mark Rutte bijna hardop denken,’ schrijft Abrahams, waarna hij Rutte op een manier laat denken die ik juist niet bij Rutte vindt passen: ‘Sorry, hoor, maar ik kan het ook niet helpen dat die wijven in de VVD en het CDA zo stom zijn. Ik ben niet van plan mijn kabinet met zulke sneefteefjes te vullen.’

Sneefteefjes, het staat er echt. Eigenaardig woord. Het deed aan snoeven denken, sneven. Snoeftoefjes. Snoefteefjes. Sneeftoefjes. Sneefteefjes. ‘Mmm, wat ruikt het hier lekker!’ ‘Ja, ik ben sneefteefjes aan het bakken.’

Molovich
Erkend miskend genie. Motto: succes is voor losers.

5 Reacties

  1. Ik ben ook verbaasd dat Frits ..eh.. Mark zo over zijn eigen vrouwen denkt.

    Ella Vogelaar of Jacqueline Cramer sneefteefje noemen, dat zou ik mij kunnen indenken.
    Of bedoelt hij de VVD-dames uit Balkenende III: Rita Verdonk en Sybilla Dekker en zijn voorganger in Balkenende II: Annette Nijs.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *