Ouaouaron


Het is al weer 100 dagen oorlog in België. De vijand, volgens de Vlamingen, is de Stierkikker. Generaal Vandeketel tijdens de laatste persconferentie enige dagen geleden:

‘Ik heb zojuist gerapporteerd aan de koning dat het Belgische leger de laffe aanval van de Stierkikker heeft afgeslagen. Binnen 100 dagen, en zonder dodelijke slachtoffers aan Belgische zijde. Slechts één gewonde hebben wij te betreuren. Soldaat der 1e klasse Johan Vandenbroucke die, toen hij zich op de veldlatrine nogal luidruchtig zat te ontlasten, door geweerschoten uit eigen gelederen werd getroffen. Het gaat hem nu goed, de verwachting is dat de stoma binnen 3 weken verwijderd zal worden.
Overigens is onze koning door mij ook op de hoogte gesteld van het opmerkelijke feit dat er in heel Wallonië geen Stierkikker gevonden is en dat er sinds een paar maanden een nieuwe separatistische groep in Wallonië actief is onder de naam ‘Ouaouaron’.
Wij dienen dus rekening te houden met een complot.’

Berend Quest
Als Berend Quest de wereld zou begrijpen, dan pas had ik een rotleven

1 reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *