Het huisdier van: Koppejan

‘Sjoalsj u weet ben ik van huisj uit Sjeeuw en Sjeeuwen sjijn sjtuurs. Vandaar ook dat ik sjo lang sjtand heb kunnen houden. Nu, ik sjtond er natuurlijk niet alleen voor. Ik had mevrouw Ferrier naasjt mij en ondervond veel sjteun uit gansj het land. Verder had ik de here Jezusj aan mijn sjijde. Maar bovenal heb ik heel veel gehad aan mijn mossel Geert. Ja, dat hij Geert heet is toevallig. Ik heb Geert al negen jaar moet u weten. Bovendien is hij vernoemd naar Geert Grote, de middeleeuwse boeteprediker. Een grote bron van insjpirasjie. Het mooie van Geert isj dat hij sjo goed kan luisjteren. Hij sjou nooit ietsj sjeggen waardoor ik mij minder voel. En voor een weekdier isj hij verasjend sjtandvasjtig. Sjonder hem had ik het nooit volgehouden.’

Molovich
Erkend miskend genie. Motto: succes is voor losers.

1 reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *