Great Legs met pensioen

Elena ‘Great Legs’ Dementieva heeft vanmiddag aangekondigd dat ze stopt met de tennissport. Ze is een voorbeeld geweest voor de jonge Russische tennisspeelsters, qua fitheid, qua professionaliteit en qua athletic skills. Het enige wat ze niet goed kon, was serveren, en dat heeft haar ervan weerhouden toernooien in New York of Wimbledon te winnen. Ze heeft wel een Olympische titel (Peking, 2008). Ze zou nooit, zoals Serena Williams, aan haar voet geblesseerd raken door in een restaurant in een glas te trappen. Daar was ze te professioneel voor. Het is jammer dat ze nu weg is: niet alleen was het altijd een genoegen naar haar spel te kijken, ook haar benen waren geweldig.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *