BBC

De publieke omroepen worden nu gedwongen ‘na te denken’ over de bezuinigingen. Henk Hagoort zegt zelfs: we moeten teruggaan van 22 (!) organisaties naar 7 of 8 organisaties. ‘Dat scheelt al miljoenen,’ zei hij vanavond. Ik zeg: laten we het dan helemaal maar goedkoop maken, en teruggaan naar 1 (één) organisatie. Dat levert pas miljoenen op. Die ene organisatie (de NPO geheten) maakt ook geen entertainmentprogramma’s of sportprogramma’s meer, want die kan ze gerust overlaten aan de commerciëlen. Op Nederland 1 zendt de NPO het nieuws en de achtergronden uit. Op Nederland 2 zendt ze documentaires uit. Klaar zijn we, zo moet het!

3 Reacties

  1. KRO-kijkers kijken toch allang commercieel en nooit KRO?
    Noem eens uit het blote hoofd een interessant KRO-programma: BrandPunt?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *