5 Reacties

  1. Ben ik geheel met je eens, Josiane. Maar er is toch iets mis met zijn muziek. Laat het me uitleggen. Zoals ook al door Molovich is gezegd: hij heeft met de grootsten der aarde meegespeeld, maar het lijkt alsof hij (pardonnez les mots) alleen maar meespeelt.
    Het verschil zit hem, volgens mij, in het instrument dat hij bespeelt. De mondaccordeon. Had hij maar een ander instrument gekozen, op jongere leeftijd!

  2. Gister waren ik met 3 kinderen in de Hoogstraat aan het dimsunnen toen opeens mondharmonica schalde door de eetzaal. “De Cock!” dacht ik meteen. Er is vast een duister moord gepleegd in de keuken, vanwege maffiaschulden bij het mahjongen, en nu is De Cock-met-c-o-c-k uit zijn graf opgestaan om dit op te lossen! En ik zit net achter de keuken! Man o man wat een spanning…

    Een oud Chinees mevrouwjte nam haar mobieltje op. De mondharmonica hield acuut op.

  3. Als Toots een ander instrument had gekozen, was hij nooit zo bekend geworden. Dan hadden ze hem nooit gevraagd de soundtrack van Midnight Cowboy vol te blazen, om maar iets te noemen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *