Een Dikke Lul voor Putin (9/12)

Putin zat naakt, voorovergebukt op zijn knieën, zijn ogen dichtknijpend tegen het naderend onheil.
“Heb je hem al aangeraakt?”
“Nee,” zei President Biden, die achter hem zat, zijn wijsvinger dreigend uitgestrekt. Putin begon te bibberen.
“Kalm blijven,” zei President Biden op dreigende toon, “Denk aan het mantra. Het is net als een hand geven. Aan Macron.”
Putin bibberde alleen maar harder.
“Raak hem maar aan,” zei hij met overslaande stem, “Het mag!”

“Putin,” zei President Biden, kalmer, “Putin.”
Hij klopte Putin op zijn rug. Net boven de billen.
“Hee. Rustig maar. Ik ga hem niet aanraken.”
De door stress opgebolde rug van Putin zakte weer naar beneden.
“… Niet?”
“Nee Putin! Nee! Het hele punt van deze oefening is dat je leert niét bang te zijn voor homofiele frapatsen! En zeg eens heel eerlijk, Putin; ben jij niet een kléin beetje bang daarvoor?”
“Echt niet,” probeerde Putin heel dapper te zeggen, maar met een stemmetje zó klein. Zó klein!!
“Nou… Het lijkt mij dat jij je niet op je gemak voelt. En dat spijt me,” zei hij, met een diepe zucht, “Dat vind ik echt jammer. Ik wou gewoon… Nou ja, ik had dolgraag gewild dat jij mij zou vertrouwen, weet je? Dat je mij zou geloven als ik zei dat ik je kon helpen van je grootste angst af te komen? Maar blijkbaar kan ik dat niet. Ik ben niet goed genoeg,” verzuchtte President Biden. Jammer. Helaas.
“Nee!” riep Putin, “Nee ik wil het wel leren! Ik vertrouw je!!”
“Nee,” haalde President Biden diep adem in, en blies het weer uit, “Nee. Het is goed zo. Ik ga wel terug naar Washington. DC, niet de staat. Toch jammer. Hoe zou de geschiedenis lopen, als ik het jou toch zou kunnen leren…”
“Nee alsjeblieft! Ik moet het leren!! Hier, alsjeblieft, raak aan!!” smeekte Putin, zijn kont bijna in het gezicht van President Biden drukkend, die moest lachen.
“Ok, ok, ik blijf wel. Wil je dat ik hem aanraak? Wil je echt dat ik hem aanraak?”
“Ja,” zei Putin, bijtend op zijn lip en zijn ogen weer ferm gesloten. Hij deed heel hard zijn best, maar President Biden zag echt wel de lichte trilling door Putin’s bilspieren gaan.

“Putin… Dit werkt niet. Maar ik wil je dolgraag helpen. Hmmm… Zal ik anders…”
Hij knipte met zijn vingers.
“…Dat is het. Ik heb een idee!”
“Een idee?”
“Ja. Misschien pakken we dit allemaal te technisch aan. Ik moet mijzelf er aan herinneren dat jij een mens van vlees en bloed bent, Putin. Jij hebt ook gevoelens. Zal ik anders… Hmmm…”
“Ja? Wat?”
“Hm ja ik weet het niet… Zou het misschien helpen als ik jou… Wat op je gemak probeer te stellen?”

Putin duwde zich met zijn ellebogen omhoog, en keek over zijn schouders President Biden aan. Op zijn gemak stellen?? Putin weet het niet hoor. Zou dat dingen niet raar maken?
“Ik zie je twijfelen,” zei President Biden met een glimlach, “Dat betekent ja. Doe je ogen dicht…”

Putin sloot zijn ogen, en kneep zijn anus samen. Uit reflex.

“Ok doe ze maar open,” fluisterde President Biden. Putin knipperde, en keek met grote ogen de slaapkamer rond. Wauw. Overal lagen rozenblaadjes! Op het bed, op het televisie toestel, op het lijk van Steven Seagal, zelfs in een groot hartjesmotief op de vloer. Ook had President Biden heel veel kaarsjes aangestoken, en lag hij nu poedelnaakt zijdelings op Putin’s bed, zijn kruis verborgen door een strategisch geplaatste doos chocola waar hij lekker uit zat te snoepen. Kersenbonbons met wijn! Putin’s lievelingssoort!

Met een guitig gezicht deed President Biden alsof hij een nieuwe bonbon at, voordat hij Putin er één aan had geboden, maar hij gaf er slechts een smachtend likje aan, en hield de bonbon, glimmend van natheid, voor zich uit.
“Wil jij misschien een bonbonnetje, mijn honneponnetje?” vroeg President Biden. Wat een onbeschaamde flirt!! Putin kon het niet helpen- hij moest giechelen als een loopse bakvis. Hij reikte gretig uit naar het glibberig stuk smulgoed, maar aarzelde op het laatste moment, en keek om zich heen. Hij naakt, President Biden naakt, bonbons en rozenblaadjes…

“Is dit niet gay,” vroeg hij voorzichtig, op zachte toon. Putin wilde niemand beschuldigen, maar na the Village People, George Michael én Freddy Mercury moest hij het zeker weten. Putin was te vaak gekwetst, President Biden. Breek niet verder zijn alsmaar brekende hart…
De Amerikaanse President haalde nonchalant zijn schouders op.
“Het is alleen gay als je het gay vindt om gay te zijn.”
Putin fronste.
“Het IS gay om gay te zijn!!”
“Omdat je het gay vindt?” lachte President Biden besmuikt. Gotcha!

Putin keek ongemakkelijk.
“Hey,” zei President Biden dus maar, “Weet je wat? Als het “gay” is om je nieuwe beste vriend aan te raken, op een vertrouwde en zo aangenaam mogelijke manier, maar alleen om hem te helpen- nou noem mij dan maar “gay”. Graag zelfs.”
“Vind je dat niet erg dan??” vroeg Putin, geschokt en geschrokken. President Biden haalde nogmaals zijn schouders op.
“Jij bent nog een jong broekie,” zei hij met een goedkeurend petsje op Putin’s kale kruin, “Maar als je mijn leeftijd hebt bereikt heb je alles wel gehoord. Mij noemen ze een demente gek. Denk je dat dat leuk is?”
“Nee ik denk het niet…”
“Wat?”
“Ik denk het niet meneer,” zei Putin wat duidelijker, “Alstublieft.”
President Biden keek hem aan.
“Wat denk je niet?”
“Dat het leuk is.”
“Wat??”
“Een demente gek genoemd te worden?”
“Ach,” lachte President Biden, Putin een goedkeurend petsje op zijn kale kruin gevend, “Jij bent nog zo’n jong broekie. Als je mijn leeftijd hebt behaald, heb je alles wel voorbij horen komen.”

President Biden ging rechtop zitten, plaatste de doos bonbons op Putin’s nachtkastje, en klopte de chocolade kruimels van zich af.
“Nou,” zei hij, Putin een goeie klap tussen zijn schouders gevend, “Wat denk je ervan? Zullen we lekker “gay” gaan doen?”
“Ok,” lachte Putin nerveus.
“Zeg het,” dwong President Biden.
“Lekker gay doen,” mompelde Putin. Goed zo!!

1 reactie

  1. Gevoelig en romantisch! Dit belooft een true ove story te worden! Zou het dan toch nog goed komen met de wereld? Of zou Poetin na zijn defloratie zijn volk vergeten en volgend jaar met de vloot van de pride meevaren? Wat een overwinning zou dat zijn!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *