Een Dikke Lul voor Putin (1/12)

20.12.2022

“En dan gaan we nu over naar het glorieuze weerbericht,” zei de stem op de radio terwijl Putin iets meer gespannen zijn haren begon te borstelen.
“Zeventien graden in December, dus wéér lekker weer in Rusland, en in het door pedofielen geregeerde Satanische westen schijnt zelfs een heerlijk najaarszonnetje met temperaturen van wel boven de twintig graden celsius. Dan wens ik u een voortvarend Groot Russisch Rijk en een fijne avond, en gaan we verder deze knallende klassieker van Eduard Khil, na de reclame.”

De laatste halen van zijn borstel sloeg Putin zo gewelddadig door zijn haar, dat zijn hoofd ervan werd meegesjenkt.
“…97…98…”
Geërgerd schudde hij zijn hoofd, en knalde hij de borstel met een klap op de kaptafel. Laat maar. Waarom werd het godverdomme niet koud!! Het was het enige waar hij nog op kon durven hopen!
Eén weekje de temperatuur net effe onder de vijftien graden, dat was alles wat hij wilde. Genoeg om het irritant duur te maken om elke dag een half uur knalheet te douchen, ofzo. Weg verzet.

Iedereen wist dat het enige wat nog slapper was dan die alcoholistische huilbende in zijn eigen land, die westerse weekworsten waren. Alles wat hij nu deed was rekken tot hun breekpunt. Elke debiel naar het front, al zouden ze maar dienen als een lichte verkeersdrempel voor Oekraïense tanks, of vluchtende russische tanks, whatever, TIJD REKKEN. Eéns zou het moeten vriezen! Het kan nog!! Dan zal Europa onderhandelen naar een electionair houdbaar compromis; rusland zou Oekraïne krijgen en eindelijk eens lekker etnisch kunnen uitzuiveren, het westen kon weer tien meter hoge Hornbach filialen gedachteloos opstoken naar 23 graden, iedereen blij en tevreden.

Putin haalde maar zijn telefoon uit zijn nachtjapon voor wat afleiding. Misschien proberen zijn vrienden te porren voor wat extra hulp. Hij had Thierry Baudet nog een memory-foto stream gestuurd met een “Weet je nog ;-)” berichtje erbij, en oeh, hij had gereageerd…
“Heejjj sorry, heel druk!! Ben ook zo afgeleid door dat nieuwe pak bij suit supply lol, echt veels te duur, maar zo mooi maar ja kan ik niet betalen lol xxxx kan wel wat twitteren over het hyperboreale rijk ofsow als ik minder afgeleid ben? Hihi xxx”

Vuile… Putin smeet zijn telefoon in de kussens van zijn bed. Waardeloos. In Italië Joepina Meloen aan de macht, dat had ook nog geen reet gebracht, waar zijn die kutfascisten dan überhaupt goed voor?? Begrepen ze niet hoe belangrijk dit allemaal was? Hoe het overleven van Rusland als natie op het spel stond???

Putin liet zich vallen in zijn bed, zijn nachtjapon wijd uitflapperend, zijn gezicht begraven in lakens en kussens. Hij kreunde dof gedempt, en klemde zijn tanden ook nog even diep vast in het fluweel. Wat. Een. Totaal-uit-de-hand-gelopen KLEREzooi.

Hoe lang had hij het Westen niet gewaarschuwd? Hij was ZO lang beleefd gebleven. “Als jullie lesbies en homos normaal willen vinden, dat is jullie zaak,” had hij heel dreigend gezegd, “Maar aan ons lijf GEEN. POLONAISE.”
Koning Willem Alexander had hem keihard uitgelachen toen Putin dat tegen hem had gezegd op de Olympische Spelen.
“Joe noow,” had hij met van bier verzadigde adem in Putin’s gezicht gehijgd, “In die dutsj tielieviesie, he, wie hed Bennie Hill, joe noow?? Wen Ei was kit, he?? Hie ALWEES went lijk…”
Waarna hij Putin met vlakke hand op zijn kale plek had gepetst, en weer had gebruld van het lachen. Geen respect. Putin had het zwijgend, met strak op elkaar geperste wit uitslaande lippen ondergaan. Wacht maar. Wacht maar, had hij gedacht, tot mijn leger sterk genoeg is. Dan zullen we weleens zien wie het respect krijgt.

Het was natuurlijk een race tegen de klok geweest. Met die groene kutenergie zou niemand meer Putin of andere olie-dictators nodig hebben. Wat dan?? Dan Oekraine, met haar eindeloze graanakkers, natuurlijk. Iedereen moet immers eten. Nieuwe schaarste! Voorovergebukt en wachtend op het machtige Rusland! En zijn generaals hadden hem verzekerd: meneer Putin, uw leger, dat is het grootste leger van allemaal. Het past gewoon niet in onze barakken, hadden ze met pijnlijk gezicht toegegeven, het is eigenlijk… Bijna te groot. Dit ging nog net, maar als het ook maar IETS groter was, dan zouden ze het gewoon niet aankunnen, zo’n gigantisch groot topleger.

En Putin, de naïeve onschuldige president? Hij had ze gewoon op hun staalgrijze ogen geloofd. Hij had vol zelfvertrouwen zijn militaire broek naar beneden getrokken, om vervolgens KEIHARD uitgelachen te worden door de HELE FUCKING WERELD. GIGANTISCH GROOT TOPLEGER, ZIJN REET.

De hele onbeholpen teringbende werd nu nog houtje-touwtje bij elkaar gehouden door een “mobilisatie” en nucleaire dreigementen en! Die fucking hoop! Op koud weer!!
Maar wat als het een zachte winter zou blijven? Wat als westerlingen elke dag een warme douche konden nemen zonder te hoeven denken “nou nou, die kutregering, alles wordt maar duurder en duurder en TIJD VOOR REVOLUTIE!! VLAGGEN ONDERSTEBOVEN JONGENS, EN RUTTE AAN DE GALG!!”

Putin bewoog zijn hoofd naar boven, uit het kussen, en staarde naar de muur. Hij wist wat er zou gebeuren, als het Woke-Westen won. Dan zou heel Rusland… Gay worden.

Oei!!! Niks ergers dan dat, natuurlijk!!! Volgende week woensdag weer lekker verder lezen! (en ja ja ja, dit was oorspronkelijk bedoeld af te zijn December vorig jaar maar ik ben lui en snel afgeleid. En het is niet alsof ik hier dikke munten voor krijg, he???? (hint hint hint))

5 Reacties

    1. Het wordt weer heel gevoelig en romantisch en we zullen allemaal weer belangrijke lessen leren over emoties en mensen (blije smiley met hartjes)

  1. Geen levende man over straks in Rusland en de Russiche vrouwen moeten straks allemaal necrofiel worden! Of natuurlijk lesbie. Hmm.. Of veel mannen importeren natuurlijk, maar die hebben allemaal vreemde luchtjes en kunnen misschien niet zo goed tegen de kou! Poetin, verzin een list!

      1. In het westen bederven de lichamen veel eerder. Dat maakt nogal uit me dunkt. Plusje dus voor koene bewindsvrouwe Ollongren die waakt over onze lijken! Back off Poetin!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *