RE: Hartelijk gefeliciteerd!

06.06.2040

Beste bewoner(s),

Volgens onze gegevens heeft zeker de helft van uw huishouden de leeftijd van zestig jaar bereikt. De overheid wil u van harte feliciteren met het behalen van deze mijlpaal. U zult zich vast en zeker bewust zijn van hoe indrukwekkend deze prestatie is, zeker in deze moeilijke tijd.

Het valt ons dan ook zwaar u te moeten wijzen op artikel 12 van het burgerlijk wetboek, waarin staat beschreven dat elk huishouden, waar ten minste de helft van de bewoners zestig jaar of ouder is, zich hoort aan te melden voor terminatie. Wij begrijpen dat dit geen makkelijke keuze is. Toch hopen wij dat u, met het naderen van deze leeftijd, zich heeft ingelezen in de noodzakelijkheid van dit gegeven, gedreven door de alsmaar toenemende schaarste van leefruimte en -middelen. Ook hopen wij, dat u kracht zal putten uit het feit dat u mooie jaren heeft meegemaakt, en uw kostbare offer de volgende generatie zal helpen te overleven in de minder mooie jaren voor ons uit. Voor een handig overzicht, kunt u altijd terecht op www.overheid.nl/waarom-moet-ik-dood

Als democratisch gekozen orgaan hechten wij veel waarde aan de vrijheid van eigen beslissingen. Daarom heeft u zelf de keuze de leven(s) van uw huishouden te beeindigen. U kunt kijken op de website van uw gemeente voor een overzicht van eventuele thuishulpmiddelen, of terminatielocaties bij u in de buurt. Mocht u zelf de keuze maken uw leven(s) te beeindigen, kunnen (na inleveren van het terminatiebewijs) maximaal vier door u aangewezen personen kans maken op tien voedselbonnen, of tot wel vier rollen toiletpapier, in de maandelijkse staatsloterij.

Als u na drie weken nog niet zelf de beslissing heeft genomen uw leven(s) te beeindigen, zal u helaas moeten worden opgenomen voor verdere verwerking in één van de beschikbare terminatielocaties. Uiteraard zal dit zo pijnloos zijn als efficienterwijs mogelijk is.

Mocht u verdere (psychische) hulp nodig hebben, staat de AI chatbot van de GGD altijd klaar om u van ondersteunende woorden te voorzien.

Wij wensen u veel sterkte, en een prettige verjaardag.

Met vriendelijke groet,

De Overheid

5 Reacties

    1. Krijgt jouw partij donaties van jeans-fabrikanten? Die proberen tegenwoordig ook wel wat hints door te drukken, als je mijn double entendres begrijpt enzovoorts…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *