2 Reacties

    1. Vladimir Poetin heeft echter, zoals al enkele malen door allerlei oorlogskenners in de kranten werd geschreven, de grote fout gemaakt om bijna letterlijk en figuurlijk in de voetsporen te treden van allerlei voormalige dictators en regeringsleiders die oorlogen voeren.
      Politic hebben namelijk vaak geen snars verstand van oorlogvoeren, ze omringen zich meestal met allerlei slijmerige ja-knikkers, ze luisteren totaal niet naar legerdeskundigen die meestal wel doorhebben dat soldaten en militaire voertuigen niet of nauwelijks goed zijn opgeleid of van een slechte kwaliteit zijn, ze weten alleen maar de zwakkeren te verpletteren zij en onderschatten constant hun vijanden waarvan ze zelfs nog verwachten dat die hen als bevrijders zullen gaan inhalen!
      Zelfs als Poetin zal winnen dan wordt dit een complete pyrrusoverwinning voor hem daar de oorlog hem kapitalen aan geld, grondstoffen en soldaten gaat kosten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *