Wat is Woke?

“Kippfest,” vragen de meeste mensen mij vaak weleens, “Wat is nou eigenlijk dat gekke gewoke de hele tijd?” en dan zeg ik: “Woke?? Woke is alles wat er mis is met dit land, dankuwel en graag gedaan.”

Toen ik tien jaar oud was kwam ik erachter dat ik mijn acht jaar oude zusje limonade uit de keukenkast kon verkopen voor vijf cent per bekertje. Kassa! Tot mijn woke moeder erachter kwam, zei: “Ben jij helemaal belazerd” en ik al mijn hard verdiende geld aan de arme sloeber die mijn zusje (nu) was moest geven. Effe hoor, wat zijn dat voor antikapitalistische marktverstorende maatregelen? Waarom worden mijn incentives de economie van ONS (want daar wordt gemakkelijkheidshalve mooi aan voorbijgegaan, dat ik hiermee dus KEIHARD bijdroeg aan het gezamenlijk inkomen van ONS huishouden) hier de nek omgedraaid? WOKE. Je mag helemaal NIKS meer in dit KUTLAND. En niet alleen dat, wat dacht je van honden die schijten op de stoep? Moet allemaal maar kunnen want blijkbaar kan je met een pik geboren zijn en toch een vrouw zijn? WOKE. Ik de halve nacht maar de wouten bellen, eisen dat ze nou eindelijk eens KEIHARD optreden “Nee sorry meneer prioriteiten” JA MIJN REET! KUTLAND!

Het allerergste is natuurlijk de hypocrisie. “Nee dit mag niet maar dat mag wel” ehhh sorry hoe zit het nou? Mag het nou of niet? Ik dacht dat we vrijheid van meningsuiting hadden? Laatst EINDELIJK weer eens kunnen vliegen naar een cruise schip dat dampend om antarctica vaart zodat je live verhongerende ijsberen kan zien verdrinken (zo zonde :-( maar ja mag natuurlijk OOK niet meer van de WOKE brigade), ik lekker feesten, lekker dronken en blij (ja mag het??? Het mag weer, of niet soms??? Moet het dan altijd maar corona blijven??????) en ik roep “IK HEB EEN BOM BIJ ME, IK BLAAS HET VLIEGTUIG OP.”

Lachen! Maar ja, Nederland woke-land, he? Niet alleen wordt mijn vlucht gecancel-cultured, ik krijg ZELF een vliegverbod en de politie doet ONDERZOEK naar MIJ? Ehh sorry dus we vergeten de hondenstront maar helemaal gewoon? Alsof zij niet wisten dat ik glashard zat te liegen. Kom op zeg! Waarom zou ik nou een bom bij me hebben? Maar ja lekker alles bureaucratisch volgens de regels doen he, WOKE FASCISTISCH KUTLAND. VRIJHEID VAN MENINGSUITING. Dat is waar die Amerikaanse knapen voor STIERVEN op de stranden van Normandie, hun darmen vasthoudend roepend om hun moeders en WIJ KLAPPEN NU VOOR DE NAZI’S. SCHANDE.

Anyhoo, toen besloten dat ik wel elke dag kan zeiken en zeuren over de staat van dit kutland, maar als ik dan zelf niets doe om de verbetering te maken die ik graag wil zien ben ik ook maar een laffe gore nutteloze tarrel. Of niet soms? Dus ik word lid van de Christelijke partij, die van Lubbers, of Henk Seegers, of weet ik veel welke. Waarom? Omdat God het zelf al zei in de bijbel: vrouwen zijn kut. Wie propt die arme Adam bijkans de appel in zijn strot? EVA. Wiens zoon vermoordt doodleuk zijn eigen broer? EVA. Wie maakt God zo boos dat hij de hele wereld verzuipt? De nazaten van EVA. En dat gezeik ben ik gewoon ZAT. Om maar een voorbeeld te noemen: ik vind de mooiste tieten van die siliconen tieten. Niet netjes een beetje corrigerend doen alsof het echt is, nee, full-on boppende ballontieten. Ik wil dat die tepel op BARSTEN staat en de huid zo knijterstrak om die compleet volgepompte neptiet staat dat je de plastic klonten onder de transparantgespannen huid ziet ronddrijven. Dat vind ik mooi, sorry, mag het nog in deze dictatuur?

DUS. Ik doe een wetsvoorstel. “Alle vrouwen moeten verplicht keiharde grote neptieten implanteren.”

Beetje rondpolsen, beetje fanatieke mannen mee proberen te krijgen, hopen dat een hoop mensen thuis blijven bij het stemmen zodat ik dit erdoorheen kan drukken met een goed getimede strategische kleine meerderheid. Sorry hoor, mensen, maar dit is dus gewoon een democratie he? De essentie van een vrij land? Als het je niet bevalt dan lanceer je toch een wet die zegt dat borsten verboden moeten worden? Zoals in Nazi-Duitsland waar mensen ook zeggen wat je moet doen? Oh sorry ik vergat effe dat je in Nazi-Duitsland geen mondmaskers op hoefde dus is Nazi-NEDERLAND een beter voorbeeld.

Nou, mensen, en je moest eens weten wat ik te horen kreeg. Voornamelijk van vrouwen, he (en ik dacht dat we allemaal gelijk en hetzelfde waren???? Touché. Eén nul voor mij versus Woke). Een lading VUILNIS dat ik over mij heen kreeg. Hoe ik wel niet zou durven, met mijn “verwerpelijke ideeen”.

Pfffff, blaas ik al mijn overtollige lucht uit, mijn hoofd meewarig schuddend met gesloten ogen en gevouwen handen: waarom gelijk zo typisch vrouwelijk hysterisch? Ik vind het bijna banaal. Kunnen wij zelfs hier niet meer rustig over praten? Ik lanceer gewoon een idee, in overeenstemming met mijn geloof? Waarom denken jullie dat je hier over met mij kan praten alsof ik “geen recht” heb op een mening? Weet je wie ook geen rechten hadden? En op een gegeven moment werden afgevoerd naar concentratiekampen om vergast te worden? JUIST. Vaccinatieweigeraars.

Dus. Hee. Hou het een beetje respectvol. Betonnen megaborsten zijn essentieel voor mijn recht op levensgeluk. Als je die mening niet met respect kan behandelen, misschien, he, misschien verdien je het dan niet om daar zelf nog een mening over te hebben. Je kan netjes constructieve opbouwende kritiek geven met “alstubliefts” en “Meneers” of je domme respectloze KUTTENBEK HOUDEN. In de jaren 70 zou ik het niet eens gevraagd hebben, dan had ik hoogstpersoonlijk die neptieten in je borstkas geramd met een gratis muilpeer erbij BAF! BAM! En had ik 50 jaar lang gezegd “Wat?? Nee ze was van de trap gevallen ik zou echt nooit geen vrouwen slaan dat is verwerpelijk” en dan nu LOL 50 jaar terug sloeg ik vrouwen echt helemaal de tyfus en niemand vond dat toen iets ergs, dus wat stellen jullie je nu aan? Echt jullie vrouwen weten niet hoeveel beter jullie het hebben. Woke zeikerds. If you can’t stand the heat, get back to the kitchen!

8 Reacties

    1. Nee kijk ik doe het voor: “Meneer, sorry, ik VIND, alstublieft, meneer, dat ijsberen op de noordpool leven meneer. Alstublieft.”
      En dan leg ik uit, nee, een hoop vrouwen denken dat, maar dat komt omdat het x chromosoom eigenlijk een afwijking is en OORSPRONKELIJK waren er alleen mannen en was er toen oorlog? Nou?”
      Etcetera, meer uitleg, maar meer uitleg hoef ik natuurlijk niet te geven want alleen een volslagen DEBIEL denkt dat ijsberen op de noordpool wonen, ehh yeah sure, bij Sinterklaas zeker!! En zijn elfjes!! En trouwens, WELKE noordpool dat ding is allang gesmolten joh hee!! Dus, blijf bij de feiten die je kent, dat is in een discussie altijd beter. Veel succes!!!

  1. En hou de rest van de reacties een beetje netjes, ja? Ik wil dit stuk in mijn CV gooien voor de sollicitatie bij Geenstijl. Mijn volgende artikel gaat over hoe ik altijd vogels haatte (die schijten overal!!) maar nu windmolens bestaan begrijp ik ineens dat we vogels nodig hebben!! En hypocriet links doet NIKS??? Lekker woke, schijten op mijn blanke hoofd is allemaal ok maar nu moeten alle (ook zwarte!) vogels dood door windmolenwieken vol scheermesjes???? En ik dacht dat links om natuur ging … (diep peinzende smiley) TEEN PLUS ÉÉN.

  2. Woke, Woke, lekker koke! DAT zeg ik altijd! En dan staan ze met een mond vol tanden. Veel mensen (x) KUNNEN namelijk helemaal niet koken en daar schamen ze zich voor! Heel begrijpelijk maar bij mij gaan koe loe yoek, babi pangang, tjap tjoi en sateh er ook best in hoor! Dat vertel ik ze dan en dan ontstaat er wederzijds begrip en daar gaat het toch immers om???!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *