Formule nee

(Hard, harder en steeds moeilijker kijkend naar Prins Bernhard Jr.)

Ok, hier is een idee: waarom branden we dat koningshuis niet af? Eigenlijk? “Nou nou,” zegt u nu misschien, maar wacht: dit is geen nat kruit zonder kogel uit de heup geschoten. Natuurlijk zijn er subtiele nuances aan dat idee. We zullen het koningshuis niet afbranden, per sé, maar gewoon alle paleizen, alles wat er in zit, en alles aan waarde wat die genetische bezemwagen sinds 1584 bij elkaar heeft geroofd pakken we af. Minus wat de hedendaags levende telgen met eigen gewerkte tijd hebben “verdiend”. Ik denk dat tegen een McDonald’s uurloon wel fair genoeg is.

Nou? Nee? Toch? De grap heeft toch wel lang genoeg geduurd nu? Iedereen uitgelachen? Mag die instagram van “Gravin Eloise” nu gewoon de vuilnisbak in? Die pandjesverzameling van Prins Bob de Rooij lekker uitverloten onder gewone mensen? Hij is echt de rotte banaan die al het fruit waar je hem naast legt laat bederven. Ik bedoel, formule 1? Lachen toch. Lekker ouderwets tokkie festival, wedstrijdje tractor trekken vind ik persoonlijk boeiender maar goed, zoveel tokkies, zoveel smaken. Maar sinds hij zijn gore vette haarslierten erover aan het smeren is als een gore dweil terwijl zijn achterlijke bril vol met vette damp beslaat van zijn gore gehijg haat ik het. HAAT. Klaar mee, schaf maar af, mag nu eindelijk elektrisch. Net als de rest van het klootjesvolk moet. Problemen mee? Stuur maar mijn groetjes naar die roofprins, TWEEBALLENLUL. Of KUT. Met SCHAAMLIPPEN.

Ik zat eerst zelfs nog te denken, gun die gasten een afscheidsfeestje, laat Koning Bier met zijn hele vetfamilie nog één keer in een vliegtuig van brandend paleis naar paleis vliegen om hun ramptoerisme af te leren, kan Maxima nog wat mensen uit de deur flikkeren voor old time’s sake. Laat Prins Hallo Boppers het feestje organiseren: oudjaarsavond, in plaats van kerstbomen, mag de jeugd van Duindorp al die paleizen affakkelen en kan hij de muziekartiesten regelen om gratis op te treden, ehh, ik bedoel, “In ruil voor exposure”. Weer die rotte banaan: ik HAAT Nederlandse artiesten, maar omdat HIJ ze kapot wil maken ben ik ineens wel voor André Hazes de Derde, of weet ik veel welke generatie slash hologram er nu aan de beurt is om te cashen op de carriere van een 20 jaar dode pedofiel. ZO VEEL HAAT IK JOU NU, KONINGSHUIS. Nee, ik haat ze zelfs nog meer, want hoe meer ik denk aan ze een afscheidsfeestje gunnen schud ik mijn hoofd en denk ik, nee, klaar nu! Afgelopen! Mooi geweest en zelfs dat niet!

Nou moet ik columntechnisch ergens naar toe bouwen en dan lekker gaan concluderen maar hee, geconcludeerd, dat had ik in het begin al. Afbranden. Doei en de groetjes, de eerste partij die een nieuw stadhouderloos tijdperk in wil luiden heeft mijn stem. DOEI.

ECC967B4-CF6A-4BA1-800E-F69AFE85E30DFig: Statieportret Prins Bernhard Jr. terwijl hij bakken geld zuigt uit arme mensen door ze gëerfde huizen te verhuren die hij niet onderhoudt en dan durft te beweren dat hij een race organiseert “zonder een cent subsidie” en u recht in uw domme burgerbek uitlacht, veel plezier.

 

6 Reacties

 1. LOLOLOLOLOL
  Ik was van plan hier een paar kwoten te copypasen, maar ik bleef maar kwoten. Dat hele stukkie is één grote kwoot.
  Jaaaa, Willem A. eruit en Kippfest erin! Zoals de ouwe Provo’s zeiden: “Stem Kippfest kejje lachuh.”

 2. Helemaal WAAR maar iedereen komt aan de beurt!!. Met in kleine kring “verneuk de massa, grijp de kassa” te roepen ontlopen ze echt niet die DRUIPER, de LEVERKANKER, de TERING of de ALZHEIMER!! Verder zijn het omhooggevallen types VAN LAGERE ADEL uit een bijeengeraapt geslacht (geen Oranjes, maar Nassaus uit de klei van Friesland) dat door een stel kooplui in 1840 ONTERECHT op het schild is gehesen. Het koningshuis had namelijk al lang uitgestorven behoren te zijn! Tot slot vind ik dat ze een lelijke BOERTIGE en Teutoonse uitstraling hebben en DOMME dikke lelijke kinderen!

  1. Schoonmaken! Dat is inderdaad ook iets wat de familie kan doen nadat alle paleizen zijn afgebrand, hun bezittingen zijn afgepakt en het koningshuis is afgeschaft. Wat een fijne prins, lekker pro-actief in oplossingen denken die man. Had ik al verteld dat ik het een lul vind? Ik vind het een lul. Raar he? Terwijl hij toch netjes aan het schoonmaken is terwijl hij geen kut hoeft te doen omdat hij slapend rijk wordt van erfgoed tegen woekerprijzen verhuren aan arme mensen. Sommige mensen kunnen het nooit goed doen :-(
   (had ik eigenlijk al verteld dat ik het een lul vind?)

 3. Als ik even dat Nederlandse koningshuis niet meereken dan gedraagt het EU-tuig in Brussel zich bijna als de Roemeense dictator Nicolae Ceaușescu (1918-1989) die op een kruising tussen een grootkapitalist en een Stalinist leek!
  Die vent leefde in een ongekende weelde want zo bezat hij in zijn enorme paleis gouden kranen in marmeren badkuipen terwijl zijn volk verhongerde en de bouw van dat paleis een groot deel van het centrum van Boekarest kostte en honderden mensenlevens!
  Ceaușescu probeerde zelfs het kolchozen-systeem uit de USSR na te doen wat nog veel meer ellende veroorzaakte waardoor hij uiteindelijk, toen het communisme in 1989 werd vernietigd in Oost-Europa, zelf ten onder ging, iets wat ik dat uitschot in Brussel ook van harte toewens!
  En reken maar dat zij zich na hun dood niet meoten gaan denken dat zij zo de Hemel ingaan want daar is al besloten dat rijke uitzuigers buiten moeten lijden en arme mensen wel binnen mogen gaan, overigens als ze zichzelf die armoede niet hebben opgelegd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *