Gender equality gone mad

Parel in de Volkskrant van 22 december 2020, opiniepagina. Een studente sociale wetenschappen  (belangrijk detail, niet biologie of voedingsleer) zegt geschrokken te zijn door het bestaan van kookboeken met recepten voor de man en recepten voor de vrouw. Walgelike stereotypering!

Het onnozele wicht heeft niet genoeg kinderen gebaard, en zal dat naar alle waarschijnlijkheid nooit doen ook, om aan het zere lijf te hebben ondervonden dat jongetjes veel meer vreten dan meisjes. De volwassen exemplaren in welke ze in de loop der tijd transformeren, doen dat nog steeds. Een luttele 1.000 calorieën (Kcal) per dag.Je gaat ze vanzelf iets anders voorschotelen dan de 3 vers gewokte spinaziebladjes met een smoothie ernaast, die je dochter en haar vriendinnen onder langdurig kauwen, moeizaam naar binnen slikken. En als je de pech hebt sportievelingen te hebben gekweekt, sta je al gauw als een boerin met de hooivork spul in een bodemloze put te harken, in de trant van een côte de boeuf per persoon accompagnée door een pan spaghetti waar een gezin Biafreetjes een heel jaar van kan leven.

Met zoveel onwetendheid wordt het nooit wat met de woke generatie. En waarom zou het ook? De gemene deler tussen de minirevoluties die bij tijd en wijle komen opflakkeren in onze gezapige maatschappijen, is hoe ze na verloop van tijd imploderen doordat subgroeperingen elkaar het licht niet gunnen. Hier achteroverleunend naar staan kijken is daaraan ook meteen het leukste.

6 responses

  1. [quote]En als je de pech hebt sportievelingen te hebben gekweekt, sta je al gauw als een boerin met de hooivork spul in een bodemloze put te harken, in de trant van een côte de boeuf per persoon accompagnée door een pan spaghetti waar een gezin Biafreetjes een heel jaar van kan leven.[/quote]

    LOL. ik moest hardop lachen bij deze zin :P. Mijn dochtertje van 9 gaat een mooie toekomst tegemoet. En papa maar harken :-)

  2. Oz heeft natuurlijk wel gelijk. waar vrouwen (gemiddeld) aan zo’n 1500 kilocalorieën per dag genoeg hebben per dag verbrandt de gemiddelde man er 2500. Een kookboek doet niets af aan deze feiten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *