Podcast: het pekdruppelexperiment

Aflevering 5 van de nog niet heel erg succesvolle podcast Succes is voor losers: het pekdruppelexperiment. Over het sloomste wetenschappelijke experiment uit de geschiedenis van de wetenschappelijke experimenten. Geserveerd op een bordje van geluidsfragmenten, verzorgd door Earforce. Met aan het eind een door uw gastheer gezongen Nederlandstalige versie van Waiting for a miracle van Leonard Cohen. Ook te beluisteren op Spotify.

Molovich
Erkend miskend genie. Motto: succes is voor losers.

6 Reacties

  1. Ik had bij het luisteren wel de associatie met de epische (in de letterlijke betekenis dus, een verhalend gedicht van 58 bladzijdes) dichtbundel van Deelder: Portret van Olivia de Havilland. Daar loopt hij al dichtende, het tijdperk van Olivia de Havilland, langs alle actualiteiten van toen. Mooie podcast.
    https://www.boekwinkeltjes.nl/su/?qs=Deelder&qt=Portret+van+Olivia+de+Havilland&qo=&zip=&dist=0&lang=&tl=&img=0&oud=0&t=1&n=1&prijsvan=0.00&prijstot=

  2. Heel erg mooi, ik heb het twee keer afgeluisterd, de tweede keer vooral op zoek naar het jaar waarin de derde druppel valt. Blijkt tot nu toe nooit te zijn gevallen! En dan is het logisch dat ook de vijfde nog niet is gevallen, ik blijf gewoon eerst wachten op de derde, de wereld draait wel door.

  3. Uw laatste podcasts zijn m.i. beter omdat u niet uw presentatiestem opzet beste heer Molovitz. Het interview met Knooihuizen vond ik ook wel leuk maar in zijn algemeenheid ben ik niet zo van de podcasts. Het duurt me gewoon te lang. Een voorgelezen gedicht kan ik nog net aan, mits het geen heldendicht is van 40 coupletten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *