Bijbeldudes

TE LAAT! Om één der zonen Jezus te noemen.
 Mijn hoop is nu op de kleinkinderen gevestigd. Helaas zijn alledrie de kinderen zwaar geïndoctrineerd door mij en mijn Partij voor de Castratie m/v. Ergo: geen kleinkinderen.
Nr 2 heet Noah, dat is tenminste iets. Op de univ heeft hij trouwens wel Jezus als voornaam opgegeven. Dus krijgen wij officiele post gericht aan Jezus E.

Je zou zeggen: Noah rules over Jezus, want zondvloed en zo. Mensheid gereed, dat soort dingen. Maar nee hoor. Maar wat heeft Jezus nou helemaal voor elkaar gekregen? Op planeetniveau? Huh?
Kijk als Jezus nu verdomme te voorschijn komt en de aardbol TADZIEM! ontdoet van opwarming, dan hou ik mijn mond verder.

Maar je zult zien dat het wéér die ouwe Noach is die de klus moet komen klaren.

 

 

 

Oud Zeikwijf
Beroepsbrokkenpiloot. Vloog nochtans op haar achtste reeds rakelings langs bergkammen om berggeitjes en bergmarmotjes te tellen. Is tot haar eigen verdriet gemodelleerd naar haar vader, een onbehouwen Italiaanse charmeur met een groot hoofd en een passie voor even belachelijke als tijdrovende hobby’s. Komt oorspronkelijk uit Frankrijk. Heeft in Japan gewoond. Woont sinds begin jaren ’80 in een boomhut op het Waterlooplein in ‘Magies Centrum Amsterdam’, van waaruit ze haar schrijfsels via rooksignalen aan de redactie doorseint. Ze schrijft ook voor AT5, Sargasso en voor Kutbinnenlanders. En op haar eigen stukje internet: oudzeikwijf.com.

4 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *