Perzik

Ik verneem dat Crayola ooit een potlood met de benaming ‘huidskleur’, wegens protest van discriminatielui, omnoemt heeft naar ‘peach colour’.

Ik ben niet meer te houden.

Perzikkleurig. Dé oplossing. Niet meer blank, noch wit, maar perzikkleurig.
De Boze Perzikkleurige Man.

Perzik & chocola. Met de variaties die ik vreselijk mis in het zwartwitdiscours (DISCOURS! Ik heb discours gezegd!). Nectarine. Abrikoos. Melkchocolade, pure chocolade. Praliné.


En als Trump stom doet, dan imPEACHen we hem toch?

One response

  1. Kent Oud Zeikwijf misschien ook het verhaal van Roald Dahl, De reuzenperzik uit 1961, waarin het weesjongetje James Henry Trotter werd getiranniseerd door zijn twee akelige tantes Spons en Spijker? Toen James een tovermiddel in handen kreeg had hij daarmee een onvruchtbare perzikboom opeens vruchtbaar gemaakt waardoor er een perzik aan ging groeien die zo groot als een huis werd!
    Door het tovermiddel waren zelfs een groene sprinkhaan, een duizendpoot, een zijderups, een glimworm, een lieveheersbeestje en een spin zodanig gemuteerd dat ze menselijke eigenschappen kregen en de reuzeninsecten zorgden er later toen voor dat Spons en Spijker door de reuzenperzik (waarmee zij schatrijk wilden worden) letterlijk werden platgewalst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *