De alleseter

Mijn zoon weet ineens dingen die ik niet weet. Dat er een man heeft bestaan die een heel vliegtuig heeft opgegeten bijvoorbeeld. Tuurlijk, zei ik sarcastisch toen hij het vertelde, ik heb zelf in mijn jeugd vier auto’s en een bouwlamp opgegeten.

Nu had ik een Boeing 747 in gedachte had toen mijn zoon vertelde over de man die een vliegtuig had opgegeten. Volgens Wikipedia bleek het om een Cessna 150 te gaan, een bescheiden tweezitsvliegtuig met een lengte van 7,3 meter, een spanwijdte van tien meter en een gewicht van vijfduizend kilo.

Maar toch, ga er maar aan staan. Michel Lotito is in 1978 begonnen en in 1980 was hij klaar. Voor elk stukje vliegtuig dronk hij minerale olie en heel veel water.

Lotito had als bijnaam Monsieur Mangetout, oftewel Meneer Alleseter. Naast een vliegtuig heeft hij achttien fietsen, vijftien winkelwagens, acht kandelaars, twee Nerf-guns, zes kroonluchters, een wc-pot, zeven televisies, twee bedden, een doodskist, een paar ski’s, één hele octopus en vierhonderd meter stalen ketting tot zich genomen.

Per dag at Lotito 900 gram aan moeilijk eetbaar materiaal tot zich. Reeds in 1959 begon hij met het eten van metaal, rubber en glas. Behalve hardgekookte eieren en bananen kon niets hem ziek maken.

Op 25 juni 2007 bleek Michel Lotito wel degelijk sterfelijk. Hij is 57 jaar oud geworden.

Molovich
Erkend miskend genie. Motto: succes is voor losers.

6 Reacties

  1. Een vliegtuig opeten, ach, dat is het moeilijkste niet. Een vliegtuig uitpoepen, da’s een geheel andere discipline.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *