Rutte Hartje Nederland (4/4)

In de vorige afleveringen heeft Nederland Mark Rutte meegelokt naar een romantisch hotel voor ware liefde seks!!! Mag die VVD lul nu naar binnen?? Zo diep?????? LEES SNEL!!!

“Wil je… Echt door mij geneukt worden in je reet?

Zo goor en smerig als Nederland was, werd de romantiek van Rutte bijna verdrukt door ordinaire geilheid. Des te meer reden extra voorzichtig te zijn! Maar die mooie, harige billen van Nederland, die trots tulpende anjer in het midden… Rutte rilde.

“Een klein deel van mij zegt “nee nee nee” met een piepend hoog stemmetje, Mark Rutte,” bromde Nederland, wiebelend met zijn kont in de hoogte, “…Maar voor het overgrote deel wil ik die pik zó hard in mijn mankutje voelen… Maak het helemaal nat en kapot, geil mannetje.”

Rutte wist bijna zeker dat het een grapje was, dat “nee nee nee” maar… Echte liefde! Zo voorzichtig!!

“Ik wil dat je het zegt,” fluisterde Rutte, bijna giechelend om zijn eigen dirty talk, “…Vieze slet. Zeg dat je die VVD lul in je reet wil hebben. Je gore… Kont…”
“Ik wil het, Mark Rutte,” hijgde Nederland, “Zó graag. Hard. Doe het hard, Mark Rutte. Met die gore schimmel-lul.”
“Ja bah,” giechelde Mark Rutte. He verdorie! Kon hij nou nooit de stoere macho-man zijn van het paartje?

“Bah,” hijgde Nederland herstellend de sfeer, kort wiebelend voor accent. Christus wat was Rutte hard. Hele druppels voorvocht dropen van zijn lul. Nederland!! Wat een prachtig land!!
“Hier kom ik,” fluisterde hij. Zó zachtjes drukkend.

Plop.

“…WAT DOE JIJ NOU, GORE SMEERLAP??”
Rutte, die zijn ogen had gesloten om extra sensueel te genieten van het moment, schrok op, en wilde instinctief zich terugtrekken. Nederland zijn klemgespannen billen hielden hem muurvast.
“WAT DENK JIJ NOU WEER, VIEZE GORE HOMO??? WAT ZIT JIJ NOU WEER IN MIJN POEPGAATJE TE PROPPEN??”
“Ik… Ik… Sorry!” piepte Rutte, sjorrend aan zijn lul. Maar het ding zat vast. Zo vast.
“GATVERDAMME!!! HOU JIJ SOMS ALLEEN MAAR VAN GROOTKAPITAAL OFZO!! GOORLING!!”
“Maar… Maar ik dacht… Dit wilde je, toch? Sorry?”

Een wild woest Nederland trok zich met een grimas eindelijk los van Rutte zijn piemel, greep één van zijn naaldhakken en begon op Rutte in te slaan.
“JIJ GEEFT NIKS OM MIJ!! HET GAAT JOU ALLEEN OM GELD!!”
Rutte probeerde in paniek de slagen af te weren, maar ze kwamen hard aan. Vooral in zijn hart :-(
“Schatje…” probeerde Rutte, “… Ik dacht…”
“JE BENT EEN GORE VERKRACHTER!! HEB IK HIER OM GEVRAAGD??”

Rutte durfde niet te antwoorden. Had hij een advocaat nodig? Nederland ging nu ook hysterisch krijsen, de nachtkastjes oppakken en door de kamer gooien. Een van de kastjes raakte de tv, die, nou ja, “ontplofte” was wel wat er het dichtst bij in de buurt kwam.

“WIE GAAT DAT BETALEN, ENGNEK??” gilde Nederland, gillend: “AAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHH!!!! HHHHRRRRRUuAAAAaaAARHHHHH,” hoestend.
“IK HOEST BLOED!!!” gilde Nederland, “WIE GAAT DAT BETALEN?? SMEERLAP???”
Rutte maakte sussende gebaren, zijn gezichtsuitdrukking pijnlijk gekwetst. Hij had Nederland nooit pijn willen doen! Nooit!! Hoor je me, Nederland??

“Ik wil helpen, maar stop alsjeblieft alles kapot te maken!” riep Rutte. Rode lap op een stier.
“IK BEPAAL ZELF WEL WAT IK DOE, GORE SMEERLAP!! HIER!!!”

Nederland pakte woest zijn handtas, grabbelde de aansteker die hij van de barman had gejat eruit, en probeerde de tas in de fik te steken.
“DAT KRIJG JE ERVAN!!” gilde Nederland.
“Schat, alsjeblieft,” huilde Rutte, helemaal van zijn stuk gebracht, “Alsjeblieft. Dit slaat echt nergens op, wat wil je dat ik doe?”
“LOS HET OP, GRIEZEL!!! WAT KAN JE WEL!!! VUILE RAT!!”

De handtas, die nu goed brandde, werd in de hoek van de hotelkamer gesmeten, waarna Nederland weer met zijn naaldhak op Rutte in ging slaan.
“NOU MOET IK WEER EEN NIEUWE HANDTAS KOPEN!! HOE? HE? HOE????” brulde Nederland.
“Ik wil je helpen!!” riep Rutte, boven het geschreeuw en de klappen uit, “Maar dan moet je echt…”
“VUILE NEUKER!! DAT BEN JE!!! MET JE KLEINE PIKKIE!! GATVERDAMME, WAT IS DIE LUL KLEIN! LULLETJE! NET ALS JIJ, BRILSMURF!!”
“Zal ik het anders schoonlikken, uwe hoogheid,” lispelde Pechtold ineens vlak achter Rutte. Rutte had nog nooit iemand zo intens gehaat als Pechtold, nu.
“Bah! Viespeuk! Durf je wel!” piepte Arie Slob, Rutte petsjes gevend met zijn vlakke hand.
“Verkrachter!” zei Pechtold, knikkend naar Nederland in de hoop op een goedkeurend signaal, wat voor signaal dan ook. Besef dat hij er is voor jou, Nederland!
“IK SNAP HET NIET!!” riep Rutte, zijn bloedende hoofd afdekkend met zijn armen, “WAT WIL JE VAN MIJ!! WAT WIL JE!!”

Nederland hield op met slaan, en begon keihard te huilen. Rutte wilde hem slaan, maar ook knuffelen. Ook hij moest huilen. Arm verward Nederland!! Hij besloot te knuffelen, en liep met gespreide armen naar Nederland. Die weerde hem af, en klapte jankend zijn telefoon open.

“Jesse,” huilde hij, “Jesse!! Het spijt mij! Rutte heeft er een zooitje van gemaakt!! Alsjeblieft kom me halen!!”

Rutte kon niet veel horen van wat er aan de andere kant van de lijn gezegd werd, maar het was kort, resoluut. Zelfverzekerd. Nederland droogde zijn traantjes.
“Nee. Héél klein. Ok schatje. Zie je zo. Lahf joe. Kuskuskus.”

Mark Rutte keek verbouwereerd Nederland aan. Waarom? Waarom kon hij nou nooit gelukkig zijn in de liefde? Wat was er mis met hem??

9 Reacties

 1. Thanks! Het viel me pas na het schrijven op dat ik Buma er niet in verwerkt had. Ook stom, dacht ik, misschien moet ik hem er nog inpersen via, ik weet niet, dat hij Nederland belt en dan gaat hijgen aan de telefoon ofzo. Uiteindelijk besloten om het niet te doen, want als ik het hele bestaan van het CDA ben vergeten, kan dat alleen maar profetie zijn! Mijn voorspelling voor de volgende tweede kamer verkiezingen in 2019: D66 verdampt naar niets, VVD wordt opgeslokt door Thierry en Wilders, en CDA wordt de grootste partij die een coalitie gaat vormen (met één zetel meerderheid) van CDA, Thierry Toilet, Denk, PVV, CU, en de 50 plus partij. Premier wordt Henk Krol, in 2020 blaast dat parlement op nadat blijkt dat het een grote oplichting was: Henk Krol is hem, samen met alle andere babyboomers, met al het pensioengeld gepeerd. TUHN TUHN TUUHHHNNNNN.

 2. Wat een drama! Waarom zit Thierry er eigenlijk niet in? Die lijkt me wel van het soort dat raadt weet met zulke types als Nederland. Lekker dominant. Teder als het kan, streng als het moet.

  1. Ik zie Thierry als zo’n dwiebus die in een gehuurd overhemd en gehuurd bedrijfspand met witte muren youtube video’s maakt over hoe JIJ ja ook echt JIJ, ELKE vrouw kan VERSIEREN na het volgen van MIJN CURSUS. Waar je alleen kan betalen met bitcoins.

 3. Thierry Toilet laat zich fotograferen in innige omhelzing metde leiders van het ranzige schild & vrienden, dat het liberalisme uiterst rechts passeert.

  1. Toen ik een puber was had ik ooit het lumineuze idee naar mijn pa te gaan en te zeggen: “Hee, luister eens, zeg, nou, die kinderbijslag…” en dan te wijzen naar mijzelf, met een veelbetekenende “Hm?”
   Hij ging rechtop zitten, glimlachte (waar ik al lont begon te ruiken) en zei “Ah, dus jij wilt jouw kinderbijslag uitgekeerd krijgen? Dat is prima!”
   Daar begon ik dynamiet te ruiken, en bij het eropvolgende “…Maar…” rook ik zo goed als de ontploffing. Hij begon met overzichten te komen van energiekosten, eetkosten, woonkosten, school, etc, etc, en na de eerste etcetera had ik al zoiets van laat maar.
   DUS! Mijn oplossing is! We zetten een tijdelijke stop op democratie, en komen met een boekhoudcratie! Geen loonbelasting meer, niks van dat, nee, elke bewoner krijgt een rekening gepresenteerd: dit ga je kosten qua te verwachten ziekten, pensioen, dit kosten wegen en lantaarnpalen en parken en nationale veiligheid, zeg het maar! wil je stoppen met werken op je 65ste? Prima! Hier is het teruggerekend, dit zijn je nieuwe maandlasten. Snoep eten, alcohol drinken, alleen vet? Prima! Dit is diabetes en maagkanker teruggerekend naar je huidige leeftijd! Geen probleem! Ik geef het twee jaar voordat iedereen weer dolgelukkig voorgelogen wordt door echte gekozen politici.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *