De Partij voor Castratie (PVC) m/v

Vorige week een demonstratie tegen Annabel Nanninga en haar vermeende immigratiepolitiek, vandaag in de Volkskrant een pleidooi voor rantsoenering van vlees en vliegreizen. Op het oog 2 volstrekt losstaande feiten, in werkelijkheid 2 redenen om te stemmen op mijn nieuwe politieke partij, de Partij voor Castratie (PVC) m/v.

De PVC laat iedereen steriliseren. Dit zal een ongekende weldaad bewerkstelligen voor alle mogelijke pijnpunten.

– milieubeleid: niet meer nodig. De bevolking krimpt zienderogen, wat er overblijft mag al het gas/diesel opstoken en wat dies meer zij zonder enig noemenswaardig nadeel voor de natuur.

– immigratiebeleid: niet meer nodig. Iedereen is welkom. Bij de grens wordt de migrant m/v gecastreerd. De effecten op een rij (wat meer een kolom is maar terzijde):
a) inperking van het aanzuigeffect
b) inperking van de toename van immigranten

– afschaffing van machogedrag. De effecten op een rij:
a) emancipatoir effect
b) nivellering van inkomsten
c) afname criminaliteit
d) algehele rust

– afschaffing van moederschap. De effecten op een rij:
a) arbeidsparticipatie van vrouwen: neemt toe
b) vergrijzing: opgelost. Vrouwen zullen hun zorgmolecuul op behoeftige ouderen botvieren

We castreren al eeuwen paarden en katten, met prima resultaat. Tijd voor fase 2. Stem PVC!

 

[De gehele Oud Zeikwijfcollectie op oudzeikwijf.com!]

5 responses

 1. Sympathiek idee! Hulde. Maar omdat er toch bevrucht moet worden om alle erwtensoep van unox te verkopen, zal er een selecte groep in het leven geroepen worden om dit vieze werkje op zich te nemen. En omdat ik het goed met de wereld voor heb (maar mij daar niet op laat voorstaan) werp ik mij op om daarvan deel uit te gaan maken. Noblesse oblige tenslotte!

 2. Permanent priapisme is dan wel nodig voor de weinigen bij wie die arbeid adelt. Bergen huisvestte ooit de geile dichterprins Adriaan (Jany) Roland Holst. Diens stulp om te vormen tot kliniek waar de beslissing tot nadere kennismaking tussen die gelukkige mannen en vrouwen worde genomen – alsmede derzelver romantische uitvoering – ware onze wens, als een eerbetoon aan oude ėn nieuwe scheppende krachten van ons Nederland.

  • Ik kneistonie ben gedetesjeerd bij onderhoud De Groene Draeck en was bezig bij de ankergaten vond deze brief op offiseel papier met instructies op de Letter. Jany heb ik nog wel meegemaakt, altijd achter de wijven aan ha.

   Nou plichtgedaan, voorzekers vanzelf,

   uw dw

   kneistonie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *