Flappie en Hadriaan (8/10)

Om Flappie wat te plagen had Oosteuropese Japie eerst de boor gewoon wat tegen zijn tanden geduwd, zonder het ding aan te zetten. Dat was leuk, omdat dit al best veel pijn deed. Flappie’s tandvlees was iets teruggetrokken, dus kon Japie de boor laten krassen over de gevoelige tandhals.
Terwijl Flappie hier al zijn gezicht vertrok van de pijn, kon Japie hem herinneren dat de pijn pas écht zou beginnen wanneer hij de boor aan zou doen.
5E3BDFC9-6295-4A17-99C0-C47FB3E9FC47
Maar ja alleen eindeloos voorspel is ook maar saai, dus zette hij na een half uurtje de betonboor aan. Tien minuten later had hij al Flappie’s tanden en kiezen tot stront geboord.
En hij loog niet- Oosteuropese Japie maakte altijd een punt van niet willen liegen- hij was nu op zijn gemak van het tandgruis lijm aan het maken. Goeie lijm. Tanden zijn prima botten.

Maar luiheid zit vol met ui van de duivel. Om Flappie een beetje “In the zone” te houden was B3 aan het bijklussen door een tuinslang in zijn achterwerk te proppen, om hem dadelijk een klisma met kokend water te geven. Misschien dat dit zou helpen.

Ook Hadriaan lieten ze niet met rust- hem hadden ze een plastic ei in zijn kont geschoven. Dat zal hém leren. De Martelbaron kon dat ding met een afstandsbediening laten trillen, waardoor Hadriaan kronkelde van onbehagelijkheid.
“Hnnnngg,” kreunde hij, bijtend op zijn onderlip. Net als de Martelbaron, die de draaischijf nog maar wat hoger draaide. Maar niet te lang! Nee Hadriaan! Wij weten heus wel wat je stiekem wilt, maar dat krijg je dus niet!

Net als Flappie: hij gilde het uit van het kokend water wat zijn anus in werd gepompt. Ons acrobaten-en clownsduo had het zwaar te verduren. Hoe lang zouden ze nog verborgen kunnen houden dat ze eigenlijk niet wisten waar de schat lag???
“IK FHEET FHIET FWAAR DE FHAT FHIGT!!!” gilde Flappie, van de pijn zijn gebrek aan kaken op elkaar klemmend, waardoor hij het nog harder uitgilde: in zijn mond zaten immers alleen nog maar de vlijmscherpe scherven van de ruines van zijn gebit, en heel, héél veel wonden.
“Ik geloof daar niks van,” zei Oosteuropese Japie. Phew! Hij had nog niets door!
Japie ging verder: “Flappie. We hebben nu alleen nog dingen verwijderd die je niet echt nodig hebt. Maar…”
“Wat??”

Oh ja. Oosteuropese Japie ging naar de kant van Flappie waar nog wel een oor aan zat.

“We hebben nu alleen nog dingen verwijderd die je niet echt nodig hebt. Maar dat gaat vanaf nu veranderen. Mijn geduld is op. Als je nou niet verteld waar de schat ligt, snij ik je neus eraf, en plak ik hem op je hoofd. Met je eigen lijm.”

“DAAR! DAAR LIGT DE SCHAT! ALSJEBLIEFT! HOUDT OP!!” gilde Flappie, trillend van het bidden hopend dat ze daar nog niet gekeken hadden. Maar helaas. Oosteuropese Japie keek naar daar, en zuchtte.
“Dat was de allereerste plek waar we gezocht hebben, Flappie. Neem je ons nu in de maling?”
“Hahahaha! Daar heb jij de boeven goed gefopt, Flappie! Laat ze maar verder kijken dan jouw neus lang is!” lachte Hadriaan.
“NEE! JEZUS NEE! NIET! NEE…”

Oosteuropese Japie beunde de scalpel door de dikke rode clownsneus van Flappie. Dat ging best goed, maar om door het kraakbeen te komen had hij toch wat zwaarder gereedschap nodig. Gelukkig was B3 daar al om een figuurzaag aan te geven. Luisteren kon hij misschien slecht, maar anticiperen, daar was B3 de beste in.

“HUAA! HAAA! HHUAAAAAUUUWWWAAAAHHHHHHHHH!!” gilde Flappie, “BE DEUSS!!!!”
Met een gefrustreerde snuif uit zijn eigen neus, trok Japie de rest van Flappie’s neus van de clown zijn gezicht af. Het zat nog vast aan de bovenlip, die door het trekgeweld doormidden scheurde. Japie drabte de neus in de kom met bottenlijm, en drukte het vast op de clown zijn voorhoofd. Zo. Af.
“BWEH DWEEUUUHHFFFFLBLBLP!!” brulde Flappie weer. Het werd wel moeilijk hem te verstaan zo. Misschien moest Japie zich voorlopig maar op wat andere dingen richten…
UH OH!! AAAALSSS DAATT MAARRRR GOOOEEDD GAAAAATTTTT!!!!!!!!!

Meeerrrrrr op WOENSDAGGG!!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *