Jihad

Bij de strijd om Syrië hebben de jihadisten zich tweeërlei in de voet geschoten.

Ten eerste, ze hebben de opstand doen mislukken. Een opstand van een onderdrukt volk tegen een wrede dictator, een puppet van de VS bovendien, die vanzelfsprekend geen oog had voor de noden van zijn volk. De jihadisten namen het gevecht over. Vanaf dat moment was inmenging van buitenlandse mogendheden gerechtvaardigd. Die wrede dictator werd met daad en middelen verdedigd als exponent van een legitieme regering. Het Syrische volk heeft het nakijken.

Secundo: uitwas van de strijd in Syrië was een serie aanslagen in Europa, die het Europees volk pandemisch anti-moslim heeft gemaakt. Met alle beperkende maatregelen tot gevolg: geen regering van Europa zal het zich nog permitteren het tekort aan onderbetaalde arbeidskrachten op te vullen met immigratie uit moslimlanden. Op vele fronten werkt dat ressentiment door: moslims worden gewantrouwd. Terwijl het kalifaat hierzonder beter op weg was, gebruik makend van het verbod op discriminatie. Binnen een generatie of wat hadden moslims in Nederland juist een krachtigere positie ingenomen, met instemming van het Nederlands volk. Zie ze nu.

Verder word ik voornamelijk depri van de voorspelbaarheid van het gebeuren. 200 zgn ‘Syriëgangers’, Nederlandse jongens en meisjes die naar Syrië zijn afgereisd om aan de jihad mee te doen, komen terug naar Nederland, de makke schapen. De vreze is dat ze hier het kalifaat een handje willen helpen met aanslagen op Nederlands grondgebied. Terwijl ze ook naar Palestina hadden kunnen gaan om door te vechten voor de goede zaak. De grote vraag is wat deze helden hier verder nog denken te bewerkstelligen. De Val van Nederland? de Val van het Westen?

Veel succes daarmee.

Oud Zeikwijf
Beroepsbrokkenpiloot. Vloog nochtans op haar achtste reeds rakelings langs bergkammen om berggeitjes en bergmarmotjes te tellen. Is tot haar eigen verdriet gemodelleerd naar haar vader, een onbehouwen Italiaanse charmeur met een groot hoofd en een passie voor even belachelijke als tijdrovende hobby’s. Komt oorspronkelijk uit Frankrijk. Heeft in Japan gewoond. Woont sinds begin jaren ’80 in een boomhut op het Waterlooplein in ‘Magies Centrum Amsterdam’, van waaruit ze haar schrijfsels via rooksignalen aan de redactie doorseint. Ze schrijft ook voor AT5, Sargasso en voor Kutbinnenlanders. En op haar eigen stukje internet: oudzeikwijf.com.

4 Reacties

 1. Het woord ‘jihad’ hoeft wat mij betreft niet met een hoofdletter te worden geschreven hoor. De beginletters van ‘nazisme’, ‘pogroms’, ‘kinkhoest’, ‘gonorroe’, ‘houtrot’, ‘genocide’ of ‘aambeien’ schrijven we toch ook niet in kapitalen?

 2. De verfoeide PvdA (die zelfs in Nederland al de jihad hebben binnengehaald) lijkt gewoon op talloze ouders die hun kinderen gruwelijk oververwennen met als enigste verschil dat de PvdA zijn eigen kinderen (?) steeds verstoot en liever buitenlandse “stiefkinderen” aanneemt. Zou de PvdA namelijk het karakter van mannelijke leeuwen, tijgers, beren, nijlpaarden, dolfijnen, apen enz. hebben gehad dan zouden zij hun stiefkinderen allang verstoten of gedood hebben wat de opgenoemde zoogdieren juist doen omdat dezen gewoon boze stiefvaders zijn en alleen hun eigen kroost opvoeden.
  Er zijn natuurlijk talloze redenen waarom linkse idiote in de Nederlandse regering toch zo dolgraag moslims, asielzoekers, vluchtelingen en overige vreemdelingen knuffelen, gelijk naar de verwennende ouders die ik hieronder benoem:

  1. Liefde: De opgenoemde ouders houden soms teveel van hun kinderen, gelijk wat de PvdA lijkt te hebben met de opgenoemde groeperingen. Ze zijn niet streng meer, stellen geen regels op en laten zich gemakkelijk door de laatsten verleiden door middel van gezeur, brutaliteit, dreigementen, angst of het idee dat zij rustig zijn te houden door op het kleinste wondje een vrolijke roze pleister te plakken! Verkeerd gedrag wordt zelfs eveneens nog beloond ook!

  2. Medelijden: zowel de opgenoemde ouders als de PvdA vinden hun kinderen of hun “pleegkinderen” vaak gewoon zielig en willen het hen zoveel mogelijk naar de zin maken en gaan hen zoveel mogelijk oververwennen en beschermen en soms nog tegen hun wil in ook!

  3. Betutteling: Men wil dolgraag kinderen of moslims alles maar geven wat dezen vragen, willen of eisen en zeggen daar nauwelijks NEE tegen!

  4. Bemoeizucht: Soms willen deze ouders en de PvdA de leukste cadeau’s, hobby’s, banen of een huis met luxe comfort aanbieden terwijl zij meestal niet eens de mening van de ander vragen. Of zij willen perse trots zijn op eventuele prestaties die de laatsten desnoods leveren.

  5. Schuldgevoelens: De ouders en de PvdA hadden het vroeger zelf niet erg breed en willen hun kinderen of aangenomen “kinderen” de luxe geven die de eersten ontbeerden. Men kent daar totaal geen grenzen meer in en hierdoor worden verwende, egoïstische en onzekere volwassenen gekweekt.

  6. Eigenbelang: Vaak denken de ouders en de linkse figuren dat ze hartstikke goed doen met hun oververwennerij en willen zij daar blijdschap en dankbaarheid voor terug hebben. En dan zijn ze zelfs stomverbaasd als hun kinderen of “pleegkinderen” helemaal geen dankbaarheid kennen, ontzettend brutaal en veeleisend zijn terwijl dit beslist helemaal NIET de bedoeling was van het dwaze knuffelcircus!

  Maar zoals een wijs iemand al in een krant aangaf waar de multiculturele opdringerigheid toe leidt en wat de azc’s in Heesch en Geldermalsen betrof wat godzijdank (doordat de inwoners daar fel op tegen waren en in verzet kwamen) NIET doorging zo verwoorde: “Als je naar de supermarkt gaat om twee gehaktballen te halen en je komt in plaats daarvan met een complete vrachtwagen vol terug dan vraag je gewoon om moeilijkheden!”
  En naar ik hoop zullen wij hier in Nederland die stomme PvdA en de veeleisende moslims en zogenaamde opdringerige asielzoekers en vluchtelingen voorgoed laten stikken want ik kan hen totaal niet meer verdragen, gelijk aan predicerende politici die steeds maar verkondigen hoe geweldig goed de economie in Nederland verloopt terwijl het in werkelijkheid een gruwelijke puinhoop is geworden!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *