Erdogans, bedankt!

Diepe zucht. Ok. Hoe kan ik dit zo min mogelijk racistisch brengen? Ik haat de Turkse cult… Wacht nee. Er is een Turkse subcultuu… Nee. Ok. Sorry, het is wat het is: de meeste Turkse… Nee zelfs dat is niet zo. Nou ja een hoop. GENOEG. Of in elk geval, ik ben een paar Turken tegengekomen in mijn leven waar ik om gemeenschappelijke redenen een bloedhekel aan had. Turkse Nederlanders. Médelanders. Daar! Hebbes!

Dat hele berginteelt idee, dat gehang aan een droom van een Ottomaans rijk wat ooit eens misschien een fractie daarvan werkelijk was, en volgens hen nooit is verdwenen. Die extreme mannencultuur van massaal met elkaar in bad willen zoenen op wangen en friemelen terwijl je vrouwen verstopt onder een laken: ik vind dat niet ok. Dat je op mannen valt bent betekent niet dat vrouwen “vies” zijn. Hoe oud ben je, twaalf?

Dat “eer” gelul. “Respect”. Hetzelfde gezeik van liberale extremistische mietjes: “Jij moet respect hebben dat ik niet wens aangesproken te worden met hij of zij want dat is genderbias!” alleen dan over trouwen met je nicht. Poteeto potaato. Ik haat dat. Maar, als ik eerlijk ben, deden ze mij qua totaalpakket van irritatie eigenlijk nog het meest denken aan… Tokkies. Wat ik er toch niet voor over zou hebben om van al DAT gajes af te zijn.

Enter Erdogans. Erdogans is zo’n beetje mijn Droomturk, het best mogelijke eindproduct van een racistische wens aan de sterren gericht. Alsof hij uit de maagdelijke kut van z’n moeder is gekropen en ik een vissende jood ben. De Uitverkorene! De Messias!!

Laten we iets teruggaan in de tijd, naar de periode waar er nog soort van serieus met Turkije werd onderhandeld over een lidmaatschap van de EU. Dit idee was voor mij, hoe zeg ik dit subtiel, een nachtmerrie.
Ik had visioenen van 80 miljoen turken die met getrokken kromzwaard en ALLAH AHKBAR gillend Europa in stormden. Ok, ik besef dat er geen manier is om dat minder racistisch te laten klinken. Maar je moet er maar mee zitten!

“Oh alsjeblieft,” bidde ik dus tot mijn God Arnold Schwarzenegger, “Doe je Conan kostuum aan en houd ze tegen!”
Maar Conan kwam niet. Nee: Erdogans kwam. En Hij beantwoordde mijn gebeden alsof ik Machiavelli herboren was en hij een pop aan touwtjes aan mijn vingers. Zonder er zelf IETS voor te doen. Al mijn dromen kwamen uit!

In de grofweg 14 jaar dat hij in min- en meerdere mate aan de macht was, heeft hij een soort van ontwikkeld tweede wereld land veranderd in Iran II. En het allermooiste: met de bijna totale steun van zijn volk! Turken laten dit allemaal maar gebeuren, dus zijn ze ECHT als mijn racistische nachtmerries! Dus: hoef ik me niet schuldig te voelen over mijn blijkbaar-toch-niet-racisme, en kan ik lekker veertig jaar lang zwelgen in “Ik wil mijn metaforische fiets terug” net als vroeger bij de moffen. HEERLIJK.

En het allermooiste: was enige angst bij de Duitsers nog gerechtvaardigd (door Hitler en zijn spoor van 60 miljoen doden enzo)- Erdogans is een laffe, tandeloze doodgedraaide worst! Dus hoeven we niet bang te zijn dat er ECHT iets gaat gebeuren tegen (het geld van) Europa.
Al zijn gedoe is gewoon blaffen voor de thuiswacht. Indulge him! Geef een klein beetje tegengas, zoals Rutte heel slim deed, zodat hij ons lekker kan beledigen. Oh oh oh wat is Nederland kut. Jaja. En wij blijven investeren daar.

“Maar Kippfest, waarom!” roepen de andere racisten nu. Wel, daar komt het stukje Machiavelli naar boven… Wat zou er gebeuren als Erdogans Europa écht buiten sluit? Twee dingen:
1) Het complete land stort in elkaar als de slappe pudding wat het is. Haha! Lachen! … Maar er zijn dan wel 80 miljoen Turken die misschien economisch gaan vluchten. Naar Nederland. Met hun kromzwaarden en getoeter en Allah Ackbar gegil :-(
2) Er durven dan geen toeristen meer naar Turkije. Haha! Lachen! Economische schade! …Ja, maar: a) zie 1 en b) Wie gaan er precies op vakantie naar Turkije? Tokkies. Diezelfde Wilders-stemmende bloedirrirante kut tokkies die ik OOK weg wil.

Dat is trouwens nog het mooiste aan mijn lievelingsturk- de Knuffelturk, stel ik voor hem om te dopen, of Troetelturkje- Wat hij doet is niet eens gunstig specifiek voor Wilders! ELKE politicus met een greintje verstand gaat tegen deze mafketelarij in. Je moet echt seniel zijn wil je dit gedrag tolereren. Zoals Ben “Bitch” Bot, maar ja, die rekende die avond waarschijnlijk op een turkse ministerpiemel in zijn hol die hem nu jammerlijk ontzegd is. Sorry Ben “Bitch” Bot- ga dat ding maar lekker in Turkije halen. Doei.

Anyhoo, geen electoraal gewin voor Wilders dus. De andere groep sukkels die ik graag zie optieften.
Kijk, het liefste ben ik van alle schreeuwende “ikke ikke ikke” mongolen af. Daarom stem ik links: ik hou allereerst van natuur (RUSTIGE natuur, hint hint), en als je nivelleert en zorgt voor goede voorzieningen, dan, hoop ik, zullen armoede en aangeboren rijkdom en de daarbij behorende onderontwikkeling per generatie verminderen tot die excessen uiteindelijk verdwenen zijn. Hoop ik. Durf ik te dromen. Maar tot die tijd zitten we dus WEL met die gestoorde kutsloebers en graaiers. Ik zou ze, het allerliefste, als je héél diep in het eindeloze zwarte gat van mijn gebrek aan een hart kijkt, allemaal over de grens kieperen (van een ravijn, -Red.). Blank, zwart, geel, bruin, whatever, alles wat dom is en denkt slim te zijn: doei. Maar dat kan niet in een rechtsstaat :-(

MAAR. Dankzij Erdogans geklooi kunnen we hopen op minder influx van, en misschien zelfs een vertrek van domme Turken naar hun heilstaat. Als een wijze Salomon heeft hij zijn volk in tweeën gehakt, of nou ja, is hij hard aan het hakken: één deel wat in toenemende mate lekker westers wordt omdat het ze allemaal een beetje te gek wordt, en de mafketels die hopelijk allemaal al vlagverbrandend in de bus naar IS stappen. Doei!
MAAR! EN! Niet te vergeten: nog altijd twee weken per jaar een stuk minder tokkies vanwege hun vakantie in datzelfde debielenparadijs! Ik noem dat het best haalbare resultaat. Het KAN niet beter, rekening houdend met de realiteit (Snap je dat, Wilders? Realiteit?). Wil ik van alle gekken af? Ja. Maar zeg ik nee tegen een deeloplossing? Nee. Ik zeg ja.

Erdogans’ acties van vorig weekend waren briljant. En ik vind dat wij hem daar best voor kunnen bedanken.

Ik stel dus voor dat elke laatste zondag van de maand Kapsalondag wordt. Ik ben dan van plan een smakelijke kapsalon te eten, gezeten onder het portret van Erdogans wat ik aan het plafond van mijn slaapkamer heb hangen, en bij elke hap zwaai ik met een klein vlaggetje van het Turkse Rijk. Druk ik zelfs op een ceremoniële autotoeter. Heil Erdogans! Jij hebt gewonnen, ouwe reus!

5 Reacties

  1. tsja, ik moet ze ook niet die gasten. Individueel zijn ze nog te pruimen maar zet er een paar bij mekaar en ze zijn al snel niet te harden. Its true. Ik voeg daar verder geen disclaimer aan toe over andere groepen die ik (ook) niet mag.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *