Babylijm. BABYLIJM!

Ok IK HEB NOG NOOIT, OOIT NIET NOOIT NIET OOIT IETS (NIETS!!!) ZO ONGELOOFLIJK GRAAG WILLEN HEBBEN. Mijn vingers trillen, mijn hart klopt niet meer maar trilt, ik wil dit, ik wil dit allergrager dan alles ooit tevoren: BABYLIJM!!!

https://girlieglue.com/

Toepassingen zijn EINDELOOS!!!!

– “Hm ik heb hier een boodschappenlijstje maar ik kan geen post-its vinden om het op mijn baby te plakken. Wat nu?” Wat nu?? BABYLIJM!! DAT NU!
– Je kan ALLES op je baby plakken!! EINDELIJK! Al mijn dromen komen uit!!! Kan ik dit ook per emmer bestellen, girlieglue dot com???
– Je verveelt je, je stapelt wat dingen op je baby, maar man dat kind is veels te beweeglijk je komt nergens :-( Ja nu BABYLIJM!! Plak een solide basis op je kind van waaruit je kan stapelen en bouwen! BABYLIJM!!!!
– Er staat “No hair necessary” en, nou, misschien ben ik aan het dromen, te hardop aan het fantaseren, wil ik teveel, maar als ik dat zo lees denk ik dus dat het ook niet een probleem zou zijn als er wel haar op dat kind is. Betekent dit dat ik eindelijk ook van alles op mijn hond kan plakken??? 0_o BABBBBBYYYLLLIJJJMMMMM!!!!!!
– Godverdomme laat dat kutkind nu alweer zijn wanten vallen terwijl het veels te fucking koud is buiten? BABYLIJM!!!
– “Potverdriedubbeltjes,” zeg je boos, kloppend op je zakken, “Ben ik WEER mijn muntje voor de boodschappenkar vergeten mee te nemen?”
Eén blik in de kinderwagen, vertederde glimlach: BABYLIJM!!! Alles altijd bij de hand!! Fantastisch!!!!
– Op pad met twee kinderen, maar bang er eentje kwijt te raken? BABYLIJM! Plak ze aan elkaar en je hoeft nog maar op één entiteit te letten in plaats van twee! BABYLIJM!!!

En wat nog meer??? Ik ben even te enthousiast om na te kunnen denken. Overal waar ik kijk zie ik geplakte babies. Mijn biologische klok tikt overuren. IK WIL DIT. ZO GRAAG. Ik snap niet goed waarom het bedrijf met dit product alleen op meisjesbabies mikt- misschien is de behoefte shit op ze te plakken groter bij meisjes? Ik weet het niet. Hoe dan ook, beste product aller tijden. Drop meer goede ideeën in de comments zodat ik NOOIT meer kan slapen door ALLE VOORUITZICHTEN! GEEF MIJ EEN KIND!!

Update, 21:02: Oeh ik heb weer iets bedacht: er zullen vast zeikerds zijn die gaan lopen zeiken van “Zit je nu serieus dingen aan je kind te lijmen” en shit MAAR! Check hoe begaan Girly Glue dot com is!
“Het is 100% natuurlijk hoor,” kan ik gewoon verontwaardigd reageren, een beetje met mijn ogen rollend, “Allemaal algarve.”
Shit ik zou zelfs kunnen zeggen dat er niet eens honing in zit! Niet dat het mij wat intresseert, he, ik bedoel, ik vind dat babies gewoon niet zo dom moeten zijn om fucking lijm te gaan eten. Mij een beetje te rubberen tegels-cultuur. Maar ja toch leuk dat anderen daar wel weer aan denken, rekening mee houden.

Update, 21:19: OEH en nog iets: dit maakt kinderen gewoon de moeite van het hebben waard! Wat zijn babies nou helemaal? Behalve levensvernietigers? Ze huilen, poepen hun luiers vol, huilen weer… Ad nauseam. Nu kan je shit op ze plakken! En wat als je kind stout is geweest? Gewoon dingen op ze lijmen! Voor straf! Echt, de mogelijkheden van dit spul… Duizelingwekkend.

7 Reacties

  1. Wów! Wát een enthousiasme! Wát een drive! U gaat er he-le-máál voor, is het niet? Snuifje andersoortige lijm tot u genomen wellicht?

    1. Haha! Volgens mij was jij ook niet geheel oplosmiddelvrij toen je dit schreef, Criticali. Je bent de h in je naam vergeten…

  2. Mijn enthousiasme is helaas niet besmettelijk :-( Ik krijg mensen met kleine kinderen tot nu toe in elk geval niet zo gek dat ze die zooi gaan bestellen. Nou ja. Dan maar wachten tot kerstmis.

    1. Schoonmoederlijm, dat zou marketingtechnisch gezien pas een echt topproduct zijn. Bij voorkeur in een extra krachtige 2-componentenvariant.

    2. heej ik heb het meteen geprobeerd ja, maar t komt helemaal ut de Verenigde Staten. Daar begin ik niet aan. Ik wilde dat mengen met gestampte norit om er de mee-eters mee uit te trekken. True story.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *