In de trein (863)

– Ik ga all in naar Gran Canaria

– All in? Woah, ook alcohol.

– Ook alcohol. Ik hou van alcohol en alcohol houdt van mij.

– Ik hou er op zich wel van om lam te zijn, maar ik heb maar vier biertjes nodig of zo.

– Wow, dat is chill man.

– Zeker chill. Ik ga lekker sushi eten zo.

– Ik ga je niet joinen met sushi, dat vind ik zo smerig.

– Wow, echt? Dat meen je niet.

– Je neemt me maar zoals ik ben, weet je. Zo smerig.

– Weet je, je kent Quinten toch. Die was laatst zeg maar superflauw aan het doen in de trein.

– Zo izzie.

– En toen zei Stacy, die het helemaal spuugzat was, die zei: yo, hou eens op jezelf te zijn.

– Woah.

– Ja, dat zei ik ook. Doe is even chill man, dat zeg je toch niet tegen iemand? En ken je Kevin? Die is echt chill, maar als ie je niet mag, dan heeft ie echt schijt aan je. Zoals Remy, die mag ie echt niet. En dat laat ie dan gewoon merken. Eva zei het ook, dat toen ie haar zag, hij gewoon geen hoi tegen d’r zei. Zij zei hoi en hij zei gewoon geen hoi terug. Ik bedoel.

Molovich
Erkend miskend genie. Motto: succes is voor losers.

1 reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *