De Man met een Piemel Als Neus: deel 6

VI

KUTERECTIE

En dat was dat. Ineens had Keesfan begrepen waarom mannen broeken droegen. Want een piemel op ooghoogte, bloot, een erectie of geen erectie- alles werd afgemeten aan de status van dat ding. Alles gereduceerd tot of het hem opwond, of niet. Alles zwart of wit, ja of nee. Erin of eruit. Omhoog of omlaag. Hard of zacht.

Om een erectie te krijgen bij een door een meeuw aangevreten dode eend, moest hij het seksueel voorstellen. Hij dacht aan het kadaver openscheuren bij de borstkas, zijn piemelneus erin proppend, samen met meeuwensnavel. Double penetration. De piemel kwam omhoog, de zak erbij, Keesfan een hazensnuit gevend.
Snikkelien knikte.
“Goed zo.”
Ze gaf hem een zoentje. “Nu is alles weer goed. Laten we maar lekker naar huis gaan om lekker seks te hebben.”

-0-

Normaal had Keesfan al keihard aan zijn piemel getrokken in verband met de voorpret, nu lag hij recht als een plank op bed. Snikkelien was zich nog aan het omkleden in de badkamer. Dit kon alleen maar slecht aflopen, vreesde Keesfan.

Snikkelien kwam in lingerie de slaapkamer binnen. Iets rammelde. Keesfan slikte.
“Ik heb geen zin om tijdens seks altijd maar dode eenden in de buurt te hebben, Keesfan,” zei Snikkelien tot enige opluchting bij Keesfan.
Maar wat rammelde er?

Snikkelien haalde een klein zakje tevoorschijn.
“Daarom heb ik deze knikkers. Die gaan wij in je kont stoppen. Dan kun jij lekker afknappen, en kunnen we heerlijk lekkere seks hebben zonder dode dingen en meeuwen enzo.”
“Pardon??” verslikte Keesfan zich bijna.
“Excuses zijn niet nodig,” zei Snikkelien kalm, “Ik weet dat we dit alleen maar doen omdat het je niet opwindt.”

Knikkers in zijn kont?? Bij de gedachte alleen al ging er een schok door zijn piemel, die licht omhoog kwam. Oh Jezus.
“Ga maar bukken, doe ik ze er lekker in. Of eigenlijk… Onlekker,” giechelde Snikkelien. Wat een lol. Keesfan kreunde, en ging op handen en knieĆ«n zitten. Snikkelien bukte achter hem.
“Je mag je neusharen wel eens knippen,” mopperde zij, met een afkeurend gezicht kijkend in de drie harige gaten die nu daar te zien waren.
“Ik ben niet degene die moet afknappen,” herinnerde zij Keesfan. Zijn gezicht vertrok van pijn toen de eerste knikker naar binnen werd gepropt.
“Jaaaa,” zei Snikkelien, de kont bijvullend alsof de knikkers munten waren voor een fruitautomaat, “Onlekkere anale toestan… KEESFAN!”
“Au,” miepte Keesfan, en keek moeizaam achterom in het verbijsterde gezicht van Snikkelien. Wat was er nou weer aan de hand?

Pas toen merkte hij de warmte op, van zijn balzak. Tegen zijn tanden. Het lome gewicht van zijn piemel. Hangend naar beneden als een niet doder kunnende vis.
“… Snikkelien…” wilde hij proberen uit te leggen, maar zij wees naar de deur.
“ERUIT!!” huilde ze, “SMERIGE SMEERLAP!!!”

8

1 reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *