Tips voor sinterklaascadeau

Hallo nurkse lezers!

Zit u verlegen om een sinterklaascadeau voor pakjesavond? Geen nood! Maar liefst 3 van uw favo bloggers hebben het afgelopen jaar de moeite genomen hun verrukkelijke schrijfsels op dode bomen te tatoeëren. Zulks aan uw naasten presenteren is een geste die u kudo’s zal brengen op de culturointellectuele ladder, in de categorie out of the box.

Hier zijn ze:

Geniet ervan van Max J. Molovich: JAAAA! Max Molovich, op de presentatie van onderstaande terecht aangekondigd als “beste schrijver van Nederland”, heeft EEN BOEK!!! Stiekem bij Amazon gedaan. Een toekomstige collector’s item.  ca €25,00 incl verzendkosten

De Zwarte Ooievaar van Klaas Knooihuizen  €9,50 incl verzendkosten [Recensie]

Boek (256 blz) van Robert van Eijden a.k.a. Blogger Oxysept  €17,50 [recensie]

4 Reacties

  1. Noot van uw hoofdredacteur-op-papier. Het wc-eend-gehalte stijgt hier met de dag. Bovendien, zo zie ik, wordt de argeloze lezer enigszins voorgelogen: het gelegenheidsboekje dat deze jongen speciaal voor zijn schoonmoeder heeft samengesteld, heeft van Amazon de prijs van 12.50 Engels pond gekregen. Dat is, volgens mij, wel iets meer dan 12.50 eurootjes.

    1. oepsie. Dat moest idd €17,36 zijn + verzendkosten. Ik heb het aangepast. Maar toen ik de prijs nogmaals ging checken was er iets raars op amazon: bij het boek zelf stond er 12,50GBP, maar bij mijn finale afrekening 13, 73GBP. Zonder uitleg. Weird.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *