One response

 1. De liefde van de EU naar moslims toe (en vooral de extremisten onder hen) is nooit erg wederzijds geweest. Het is namelijk ook niet verstandig om vreemde mensen, zelfs als het goedbedoeld is, te gaan overbetuttelen, poeslief tegen hen te zijn als ze kattenkwaad uithalen en hen allerlei vormen van luxe in de strot te duwen omdat het grapjassen en lolbroeken zouden zijn.
  Ik vermoed zelfs dat er dadelijk in Brussel of in de rest van Europa zeker opnieuw een aanslag zal plaats vinden waarbij veel onschuldige mensen zullen omkomen! En dat zal inhouden dat alle Europeanen die anti-islam, anti-jihad, anti-ISIS en anti-EU zijn eindelijk tegen hen in opstand gaan komen, net zoals in Nederland in 2004 heel kort gebeurde, gelijk als dat de Wit-Russen op hun beurt tegen de dictatuur in hun land een revolutie ontketenen.
  Het uitsturen van goedgelovige mensen richting een “heilige” oorlog doet me nogal denken aan een verhaal over Mickey Mouse uit 1936. Mickey kwam toen, door toedoen van een krimpmiddel en een gemuteerde vlieg, in een levend prentenboek van Robin Hood terecht. Hij sloot zich bij hen aan en liet zien dat Mickey een goed militair was. Maar toen hij van Robin de opdracht kreeg om rijke mensen te beroven en een schone jonkvrouw te bevrijden uit een kasteel begon Mickey enigzins terug te krabbelen (later “beroofde” hij zelfs koning Richard Leeuwenhart!) en vooral bij de laatste opdracht bleek een addertje onder het gras te zitten!
  Want toen Mickey de schone jonkvrouw Minnabella (een verre betovergrootmoeder van Minnie Mouse) ging verlossen bleek dat deze zichzelf opzettelijk had opgesloten met hulp van de ridders van het kasteel. De traditie eiste daar namelijk dat de verlosser met haar zou trouwen terwijl Mickey daar totaal niets voor voelde.
  Op een gegeven moment wilden zowel Robin Hood en zijn bende, de ridders van het kasteel, jonkvrouw Minnabella en Richard Leeuwenhart (ondanks hun onderlinge bondgenootschappen of vijandschappen) de arme Mickey dwingen om te gaan trouwen met Minnabella waarna hij weigerde en hen zelfs tot op het bot uitschold en voor rotte vis uitmaakte omdat vrijheid hem meer lief was. Toen haalde hij zich de woede van hun allemaal op de hals en moest Mickey halsoverkop vluchten maar ontkwam gelukkig alsnog aan hen.
  Hiermee wordt aangegeven dat Europeaen een speelbal worden tussen de EU en radicale moslimextremisten die elkaars vijanden zijn maar noodgedwongen ook met elkaar samenwerken en de Europeanen alles van die akelige lui opgedrongen krijgen wat zij absoluut niet willen.
  Van mijn part delen het uitschot van de linkse politici van de EU en de radicale moslimextremisten een paar fikse oorvijgen en muilperen aan elkaar uit en slachten ze elkaar maar af! Wij kunnen hen allemaal grondig missen als kaakontstekingen in plaats van als kiespijn en dat gaat godzijdank zeker een keer gebeuren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *