Poepseks

Zo nu en dan zingt mijn zoon de woorden ‘lekker seksen!’ Toen hij dat weer eens deed, besloot ik hem eens te vragen wat hij dacht dat het was. Seksen. Hij pakte mijn hand vast, keek in mijn ogen en zei: “Gewoon, dat je lekker verliefd bent op elkaar en dat je lekker mooi bent voor elkaar.” Een week later wist hij dat je er ook bloot voor moest zijn. Was je in je blootje lekker mooi voor elkaar. Had hij gehoord van een klasgenootje. Die is zes. Die weet dat soort dingen.

Vrijdagochtend. Aan de ontbijttafel. Hij had een discussie met zijn zusje van drie. Die meende dat poepen ook seksen was. Volgens mijn zoon was dat niet zo. “Nee toch, papa”, zei hij, “poepen is toch geen seksen?”
Ik wist niet helemaal zeker waar ik uit zou komen, toch besloot ik hem te zeggen dat er zoiets bestond als poepseks. Hij begreep het meteen. Dan ga je allebei in je blootje op een wc zitten, lekker mooi zijn voor elkaar. En dan samen poepen.

“Fak, fak, fak”, zei hij niet veel later. “Fak begint ook met een V, toch mama?”
Ze zijn bij de V op school. Van vliegtuig, verkeer en vork.
“Nee”, zei mijn vrouw, “fuk begint met een F.”
“Hij zegt fuck”, zei ik, “op z’n Engels.”
“Weet je eigenlijk wel wat fuck is”, vroeg mijn vrouw.
“Gewoon. Iets waar je spulletjes in doet.”
Toch met een V dus.

Molovich
Erkend miskend genie. Motto: succes is voor losers.

9 Reacties

    1. Neuh, mijn niveau van humor zit gewoon op dat van een vierjarige. Vanmiddag ook de dikste lol met mijn nichtje gehad over krokodillenpoep en krokodillenplas.

  1. Overigens had dochterlief een jaar terug haar spreekbeurt over leeuwen. Bij het stukje over voortplanting had ze het over kontjekontjegiechelgiechel. Toen ik constateerde dat je daar geen kleine leeuwtjes van krijgt werd ze serieus. “papa, ik zei toch kontjekontjeGIECHELGIECHEL” Zou dat lachseks kunnen zijn?

  2. iedereen hier is een drol. nu weet ik wel wat seks is trouwens. van het zoontje van molovich dat onderhand 10 is en de coolste man op de wereld en het hele heelal.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *