Alles en niets

Misschien is spoedig
Alles afgelopen
Doen we dezer dagen
Alles voor de laatste keer
En proeven we
Alles nog maar eenmaal

En dan niets
Of juist alles
Het is maar net
Wat u gelooft

Misschien is spoedig
Nog niets afgelopen
Doen we dezer dagen
Gewoon sleurig voort
En proeven we
Elkaar nog heel erg lang

En dan alles
Of juist niets
Het is maar net
Wat u gelooft

René van Densen
René van Densen is schrijver, blogger, dichter. Hij treedt veel op in Gent, woont in Tilburg. Hij is de auteur van zeven bundels. Deze zijn tijdelijk allemaal gratis online te lezen via zijn website, RenevanDensen.nl. Verder is René de hoofdredacteur van Kutbinnenlanders.nl sinds de oprichting in 2008. In het verleden richtte hij Nachtburgemeesters.nl op (inmiddels ter ziele), was hij voorzitter van Stichting Clickburg (tbv het medium webcomics) en was hij hoofdredacteur én tekenaar van webcomics community Probeersel.com (bestaat nog altijd).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *