Geen nieuwe vergezichten

Weer eens wat anders dan een blog: een ingezonden brief aan de Volkskrant die zeer waarschijnlijk niet gepubliceerd zal worden. Dus daarom deel ik de inhoud ervan op deze manier met mijn mede-bloggers:

 “Zo lang als er waarschijnlijk over de naam Sir Edmund is nagedacht, zo weinig tijd lijkt er gestoken te zijn in het vinden van columnisten voor dit nieuwe magazine op zaterdag. Terecht bent u trots op uw schrijftalenten Sylvia Witteman en Sheila Sitalsing maar zij hebben reeds een plek in uw krant verworven. En de Wiskundemeisjes leggen het nu tot twee maal toe nog eén keer uit op zaterdag. Waarom niet net als Sir Edmund nieuwe wegen bewandelen en op zoek te gaan naar nieuwe columnisten? En waarom niet vernieuwend te zijn door elke week een (andere) bekende of onbekende blogger het podium te geven? Zovele blogs, zovele onderwerpen, zovele schrijfstijlen. Of in de termen van Edmund te blijven: zovele vergezichten. In eén moeite door zou u daarmee Tommy Wieringa kunnen gerust stellen dat hoewel er minder geschreven wordt op geurig briefpapier en in geheime dagboeken, er toch nog steeds door velen woorden aan elkaar worden geregen tot lezenswaardige teksten.”

1 reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *