Valentine Mine

VALENTIJNSDAG.

Dingen maken.

1

Pom pompom pom….

2

*fluitend dat onwijs bekende deuntje en stiekem grinnikend omdat Stichting Brein nooit zal achterhalen welk deuntje en ze dus nooit geen geld van me kunnen roven vuile roversbende*

3

Loeloeloeeloeee….

4

Dumdumdum lala la duummm…

5

In mijn hoofd speelde nu een hele conversatie af, dat mijn date zou zien dat er mensenhaar verwerkt zou zijn in het geschenk, en dat ze dan zou vragen “Ja maar hoe kom je daar dan aan.” en dat ik dan een beetje zou knipperen en schaapachtig zou verklaren dat ik mijn baardhaar verzamel. “Ja maar waarom dan,” zou ze dan doorvragen, waarop ik dan een beetje mijn schouders ophaal en wijs naar dat ding wat ik gemaakt heb. Daarom dus. En dat zou ik dan leuk vinden omdat het helemaal niks verklaard buiten het feit dat ik misschien professionele hulp nodig heb.

6

Zo! Ik wilde dit ding eerst van rivierklei maken (droogt beter op) maar door tijdsgebrek ging ik over op goedkope chemische klei. Achteraf maar beter ook, want kijk naar hoe geslaagd die ader is! En die tandjes! En hoe mooi die baardharen uitkomen op dat lijkbleke!

7

Zo. Zonder zak is het niet af, natuurlijk. Kan het nooit af zijn.

8

PPPlllloop!

9

Dooske maken…

10

Heldere spreuk met een moraal! Zo van, hee, ook al heeft die man-spin 8 poten, hij heeft toch zijn genot gezocht verder en verder van veiligheid verwijdert, dus, zelfs masturberen met 8 armen weegt niet op tegen jou. Blijkbaar.

11

Hartjes <3

Nou dat was em!! Idealiter hadden hier 12 plaatjes gestaan (omdat 12 het beste getal ter wereld is) maar het feit dat er hier maar 11 staan en geen twaalfde met een gelukkig koppel zal ook wel genoeg te raden geven. HE. Maar het lag niet aan dit ding. Wat ik dan eigenlijk wel het ergste vind :-(

THE END!!!!

2 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *