Het Blogbal, vierde editie

 

Wanneer: Vrijdag 7 maart 2014, 21:30 uur

Waar: kunstenaarssociëteit Arti et Amicitiae, Rokin 112, Amsterdam

Wie: de Nederlandstalige blogosfeer. Bloggers, facebookerts, twitteraars en andere online schrijverts en hun lezers

After party: The Poolhole, Voetboogstraat 3b, om de hoek dus.

 HET BLOGBAL, het boekenbal van de bloggers, is hét jaarlijkse event waar bloggers, facebookers, twitteraars en andere online schrijverts en hun lezers elkaar IRL ontmoeten. In 2014 vindt de vierde editie van het Blogbal plaats. Welkom!

 

Programma: 

– Dit jaar op het Blogbal: de BLOGBATTLE. Deelnemers krijgen 3 minuten de tijd om hun ding te doen (dat meestal het voorlezen van een blogje is. Maar niet per se). Daarna worden ze weggejonast door het publiek. De applausmeter bepaalt wie afvalt en wie wint. De winnaar krijgt 100 euri (lief geschonken door zusterorganisatie de Blogparel) en de BLOGBEKER vervaardigd door blogger Carolien Geurtsen.


Voorlopig aangemeld voor de Blogbattle: 

Jeroen Mirck

Sheriff Dubbel O

EinsteinBarbie

Miranda Blanket

Andrei Vreeling

Wendy Kroy

Bas Geeraets

Soul Food 

Amoorah

Schone Slaapster

Luisa Batista Samora

Catelijne Beijst

Pom Wolff

Max Lerou

Lennie St Luce

 

Tussen de rondes, terwijl jullie borrelen en kletsen:

– Gepingel op de vleugel op de achtergrond 

– Gekke shit van Dause von Kippfest 

 

Vorig jaar was blogger Makbouli, in het dagelijkse leven berucht als de Sheriff van Oost Amsterdam, not amused dat het Blogbal in een kraakpand plaatsvond. Machtige opperheks die ze is strooide ze wat magische poeder en *tadziiiiem* Amsterdam werd voor één nacht gedompeld in de koudste kou evah. -45 was het. Treinen reden niet meer, vogels vroren dood in de lucht en neuzen vielen eraf terwijl de bloggertjes de lange en kronkelende weg naar het feest aflegden. 

WE ZIJN DIT NIET VERGETEN.

Dit jaar dus, is COMFORT het sleutelwoord. Chesterfields, open haard, sigaren en Le Monde. 


Tot 7 maart dudes. 

 

NB

we wéten dat de poster in Comic Sans is dus FUCK OFF.

Oud Zeikwijf
Beroepsbrokkenpiloot. Vloog nochtans op haar achtste reeds rakelings langs bergkammen om berggeitjes en bergmarmotjes te tellen. Is tot haar eigen verdriet gemodelleerd naar haar vader, een onbehouwen Italiaanse charmeur met een groot hoofd en een passie voor even belachelijke als tijdrovende hobby’s. Komt oorspronkelijk uit Frankrijk. Heeft in Japan gewoond. Woont sinds begin jaren ’80 in een boomhut op het Waterlooplein in ‘Magies Centrum Amsterdam’, van waaruit ze haar schrijfsels via rooksignalen aan de redactie doorseint. Ze schrijft ook voor AT5, Sargasso en voor Kutbinnenlanders. En op haar eigen stukje internet: oudzeikwijf.com.

5 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *