Vrolijke Kerst nurksers!

Klik op de link, download en klik er weer op (zoiets). Hopelijk werkt het: We Wish You a Merry Christmas

Oud Zeikwijf
Beroepsbrokkenpiloot. Vloog nochtans op haar achtste reeds rakelings langs bergkammen om berggeitjes en bergmarmotjes te tellen. Is tot haar eigen verdriet gemodelleerd naar haar vader, een onbehouwen Italiaanse charmeur met een groot hoofd en een passie voor even belachelijke als tijdrovende hobby’s. Komt oorspronkelijk uit Frankrijk. Heeft in Japan gewoond. Woont sinds begin jaren ’80 in een boomhut op het Waterlooplein in ‘Magies Centrum Amsterdam’, van waaruit ze haar schrijfsels via rooksignalen aan de redactie doorseint. Ze schrijft ook voor AT5, Sargasso en voor Kutbinnenlanders. En op haar eigen stukje internet: oudzeikwijf.com.

2 Reacties

  1. Joyeux Noël à tous/Merry Christmas to all/Feliz navidad a todos!
    Het werkt niet. Of jullie bedoelden een heel lang codebericht te sturen. Computer liep er bijna van vast.
    Gezellig
    (adj.) cozy, nice, inviting, pleasant, comfortable; connoting time spent with loved ones or togetherness after a long separation.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *