Baar

Ik vind mezelf
zeer onleesbaar
Ik vind mezelf
zeer ondankbaar
Ik vind mezelf
zeer oneerbaar
Ik vind mezelf
zeer onhoudbaar

Woelige baren
Onstuimbaar
Boelige waren
Onfortuinbaar
Voelige haren
Onverliesbaar
Roerige snaren
Onverkiesbaar

Onder dit alles
Vind ik mezelf
Uiterst onbaar

Dus vindt u dat
Toevallig ook
Dan zijn we het
Niet On Eens.

René van Densen
René van Densen is schrijver, blogger, dichter. Hij treedt veel op in Gent, woont in Tilburg. Hij is de auteur van zeven bundels. Deze zijn tijdelijk allemaal gratis online te lezen via zijn website, RenevanDensen.nl. Verder is René de hoofdredacteur van Kutbinnenlanders.nl sinds de oprichting in 2008. In het verleden richtte hij Nachtburgemeesters.nl op (inmiddels ter ziele), was hij voorzitter van Stichting Clickburg (tbv het medium webcomics) en was hij hoofdredacteur én tekenaar van webcomics community Probeersel.com (bestaat nog altijd).

3 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *