Funny Cartoons

Niets zo grappigs als een goede cartoon!!! Vind ik!!!!!! Als bijvoorbeeld Garfield iets doet, en Jon dan wat zegt enzo, en dat allemaal in 3 panelen al 40 jaar lang!! Dat is ongeveer 3000 kattenjaren! (hahaha ik had me bijna vertiept en “kuttenjaren” getiept ja u ziet het, de humor ligt als een gladde bananananenschil op straat hahaha) nou en toen dacht ik, hee, godverdomme, ik ben grappig? Toch???

Dus besloot ik grappige cartoons te maken. In het Angelsaksisch (dat is een grappige metafoor voor “Engels”) want dan kan ik gelijk wereldberoemd worden hee is ook leuk!
En in plaats van jullie nu een hilarische tekst aan te bieden knal ik er maar 18 cartoons doorheen dan, via een externe link (want hier snap ik dat niet hoor, al dat gedoe met plaatjes). Ze zijn zoooooo leuk!! En als je het niet snapt (omdat Engels te moeilijk voor je is ofzo, of humor) nou: geen zorgen!! Boven elke cartoon staat een grappige cartoon-animal (dat is ook Engels) die lachend de clou vertelt hahaha! Oh jeetje ik plas bijna in me broek! Alvast! Dus zonder nog verder te dralen (want ik moet naar de wc) hier mijn hartstikke leuke “Funny cartoons” dat is ook engels:

§ Funny Cartoons by Dause von Kippfest §

Groetjes tot daar!!!!!!

Veel liefs,

Kippfest

4 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *