Holland! Holland! Holland über alles!

 

12525_10151536823016492_1634361428_n

Dus we krijgen een troonswisseling? Zoiets dacht ik al mee te krijgen afgaande op het nieuws. Prima, niets meer aan doen. 123 en we zijn er vanaf en kunnen weer verder gaan met ons leven. Kennelijk denkt Twitter daar anders over. Republikein, monarchist, idioot en intellectueel tegelijk moet weer een mening klaar hebben. Op zich kan ik daar prima mee leven, het is een vrij land en we … Nee sorry, ik kan er niet mee leven.

Lieve twitteraars, houd toch alsjeblieft eens je mongoloïde harses. Heb het over je kinderen, tuin, avondeten of de oorlog in Syrië maar houd toch alsjeblieft eens je kop dicht over de troonswisseling. Het is negatieve energie mensen, laat het rusten en ga door met je leven. Met je compleet nietszeggende leven waarschijnlijk, een andere reden heb ik niet om zoveel negatieve energie te verklaren.

Oh trouwens, Nieuwe Revu, applaus voor jullie scoop van een negenjarig meisje op een Hockeyveld. Annabel Nanninga! , jij van harte met je hypocriete braaksel over persvrijheid wanneer het gaat om het te kijk zetten van een kind! Elke verdomde neprepublikein op Twitter, jullie van harte met je 15 minutes of fame. Aandachtgeile clowns dat jullie zijn! Hiep Hiep Hoera! Er komt een nieuwe koning en de ratten kunnen zichzelf weer even feliciteren. Koninginnedag is voor republikeinen niets meer dan een exhibitionistisch excuus om de deur open te doen.

Val me godverdomme niet lastig met je gebrek aan alternatief voor het koningshuis. Inderdaad het is verre van perfect, maar met de manier waarop het Nederlandse volk de afgelopen jaren haar leiders heeft gekozen denk ik dat we blij als een snoezelende baby mogen zijn dat we het koningshuis hebben. Er is niet veel voor nodig om het land te vertegenwoordigen in het buitenland, laat dat dus in godsnaam iemand doen die niet gehinderd is door goedkope partijpolitiek of de gunst van een kiezer waarvan de herseninhoud bepaald wordt door de grootte van zijn portemonnee (Hoi Mark! En hoi Diederik!).

‘Ja maar we leven in een democratie!’ Val dood met je democratie. Dankzij onze democratie heeft zelfs een vereniging als de fietsersbond een recht van spreken over alles wat niets met fietsbanden te maken heeft. Inderdaad, laten we maar blij zijn met onze democratie. Heeft iemand laatst trouwens nog wel iets gedoneerd aan de marmottenvereniging?

Maar nee jongens, jullie hebben gelijk! Lang leve de republiek waar we om de paar jaar weer een nieuwe carrièretijger als staatshoofd kunnen hebben. Het mooie aan het gekozen staatshoofd is natuurlijk dat je zeker weet dat ze na hun carrière nog net zo principieel zijn als tijdens hun campagnetournee. Ik ben om. Laten we de volgende keer geheel naar de waan van de dag Geert Wilders tot staatshoofd verkiezen, Spruitjes! Spruitjes! Spruitjes über alles! Dan ram ik alvast een schuilkelder in mijn woning.

 

[Meer op Sammiesaul.nl]

1 reactie

 1. Het koningshuis in Nederland zal natuurlijk evenmin gaan verkondigen dat de gehate islam een grote ramp voor Europa is, dat tijdens WO II talloze Europeanen met de nazi’s collaboreerden, dat het in verschillende koningshuizen in Europa een gigantische puinhoop is geworden en dat de democratie in Nederland ver is te zoeken met al de bemoeizucht en opdringerigheid van linkse politici.
  De Europeanen hebben echter met de islam, gelijk aan de opkomst van het nationaal-socialisme en het communisme, altijd verwacht dat degenen die deze verderfelijke ideologen aanhangen hetzelfde waren als zijzelf en ze kunnen zich nauwelijks in hen verplaatsen.
  Zoals talloze stomme EU-politici hun eigen volk verzaken en hierna verwachten dat als zij heel lief, vriendelijk een aardig zijn tegen moslimextremisten, zo hadden de joden voor en tijdens WO II kunnen proberen om met hun aartsvijand Adolf Hitler tot een akkoord te komen wat grandioos mislukte en de koelakken hadden in Rusland misschien hetzelfde geprobeerd met Jozef Stalin, hun doodsvijand, en dat was natuurlijk eveneens tot mislukken gedoemd, zo in een fabel een naïef jong hert naast een tijger ging liggen daar de eerste in de laatste totaal geen gevaar ziet!
  Degenen echter in Europa die denken dat zij de moslims nog steeds kunnen behagen met hun slijmerige kruiperij zal het alleen hetzelfde vergaan als met een olifant uit een fabel die door een sluwe jakhals werd verleid om hun koning te worden.
  De eerstgenoemde was eveneens erg naïef geworden door zijn heerszucht en hij werd toen door de jakhals naar een ondiep moeras gelokt waar de olifant opeens niet meer uit kwam. Toen de olifant vroeg of de jakhals hem daaruit kon halen antwoordde deze naar waarheid dat hij daar helemaal niet toe in staat bleek maar hij keerde terug naar de overige jakhalzen, die al tijden niets meer hadden gegeten, om aan hen te verkondigen: “Jullie hongersnood zal ik voor jullie gaan lenigen daar ik een domme olifant in het moeras lokte en deze er thans niet meer uit kan. Zodra hij overleden is zullen wij zich allemaal aan hem te goed doen!”
  De overige jakhalzen waren natuurlijk dolblij en trots op hun leider en ze riepen uit: “Nou hebben wij na slechte tijden weer te eten!”
  De olifant symboliseert namelijk de arrogante EU en de jakhalzen de westerling-hatende moslims die ons het liefst ook helemaal willen kaalvreten of doden en als ze niet oppassen worden de rollen snel omgedraaid en gaan moslim-hatende Europeanen dadelijk moslims doden! Alleen zal ik het vlees van dit islamtuig niet graag aan echte jakhalzen voeren omdat die arme roofdieren daar vast brandend maagzuur van kunnen oplopen en een opgeblazen gevoel!
  En in het koningshuis en de linkse politici kan ik in de verre toekomst totaal GEEN vertrouwen meer hebben omdat ze zich totaal niet meer aan hun woord houden!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *