Een koude douche..

LS,

Vandaag ( zaterdag 12 april) kocht ik in uw vestiging te N. een Universele Doucheslang in een hardplastic verpakking.
Mij werd bij aankoop verzekerd dat dit product op elke kraan en iedere douchekop paste en slechts met handkracht aangedraaid hoefde te worden.
Na met schaar en beitel de verpakking geopend- en de slang verwisseld te hebben, draaide ik de kraan open en spoot het water alle kanten uit, zodat mijn vrouw en ik ons beiden, na het dweilen van de badkamer, moesten verschonen.
Toen we de oude slang, waar nog onverwacht veel water in was achtergebleven, aan een nauwkeurig onderzoek onderwierpen, bleek dat er in beide uiteinden een zwart rubbertje zat geklemd, rubbertjes die bij het nieuwe exemplaar ontbraken en die er blijkbaar voor dienden de tegendruk van het water af te stoppen.
Na verwoede pogingen, waarbij we beurtelings onder het slaken van verwensingen de slang uit elkaars handen rukten, hebben mijn vrouw en ik de rubber ringetjes uit de oude slang verwijderd en overgeplaatst.
Pas na zeer krachtig aandraaien met een waterpomptang bleek de bevestiging strak genoeg om geen water meer te spuiten.
U zult begrijpen dat wij ons een andere invulling van de zaterdagavond hadden voorgesteld.

Ik heb dan ook 3 vragen en 1 opmerking:

a. Hoe kan het dat er bij zo’n nieuwe slang geen rubbertjes zitten. Moet de klant dat allemaal zelf maar uitzoeken?
b. Als dit wel standaard procedure is, waarom werd mij niet verteld dat ik er passende rubber ringetjes bij moest kopen omdat er anders problemen zouden ontstaan.
c. Weet u misschien waar mijn vrouw zich op het moment bevindt ?

Ik vind dit geen stijl, ofwel van de fabrikant, ofwel van uw filiaal.
En ik wil graag uw reactie horen.
Waarbij ik aan wil tekenen dat ik ook van internet ben en een neefje bij Kassa heb werken.

Met vr gr,
Pasquali

Zo, dat was eruit en hoewel Mevrouw P. het sop de kool niet waard vond nu alles weer okidoki was in de natte cel, kwam er nog steeds stoom uit mijn oren. Ik had met een succesvolle huishoudelijke ingreep nou juist haar kijk op mijn klusvaardigheid bij willen stellen. De verbale oorvijg die ik met een krachtige klik op ‘verzenden’ uitdeelde bracht dan ook de nodige genoegdoening.

Tevreden wendde ik mij af van de computer , daar konden ze het bij Praxma mee doen..en zag vanuit een ooghoek..iets zwarts onder de haastig geopende verpakking uitsteken..twee eh.. dingetjes, die ik in een eerste opwelling voor altijd in een hele diepe la op wilde bergen.
‘Is er iets’, klonk het uit de kamer, ‘je bent zo stil..’
‘ Nou zeg..je raadt nooit wat ik hier..’
Mw. P. heeft weer voor een hele periode munitie en ik..:

LS,

Hierbij mijn welgemeende excuses, beschouwt u het vorige mailtje maar als niet verstuurd. Op mijn bureau vond ik de afsluitstrip MET de ringetjes.
Niet goed gekeken, korte lont en meteen in de pen geklommen.
Ik hoop dat u mij niet herkent bij een volgend bezoek aan uw filiaal,
En zo ja doet u dan a.u.b. alsof.

Met vr gr,
Pasquali

image

3 Reacties

  1. Zoiets is mij ook wel eens overkomen..

    En wie is verdomme die krullenbol met die handen rechtsboven nu eigenlijk?!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *