Een vrouw in bed (1/3)


Toen boer Henk die zaterdag thuiskwam, ging hij snel naar zijn slaapkamer. Het gekochte materiaal flikkerde hij onder zijn bed.
‘Ziezo, dat ziet niemand,’ zei hij tegen zichzelf.
Toen hij die avond op bed lag, bekeek hij de bladen en de boeken. Het blad over filosofie flikkerde hij in een hoek.
‘Daar heb ik niks aan. Daar krijg je geen stijve pik van,’ zei hij.
Boer Henk had gelijk. Daar zou je impotent van kunnen worden. En dat was het laatste, waar hij op zat te wachten.
Wat hem tenslotte het meest interesseerde, was het boek van Daphne Deckers met als titel ‘Hoe krijg je een vrouw in bed. Een leidraad voor mannen’. Het boek had een zeldzame inleiding. Een inleiding door Daphne Deckers.

De inleiding

Iedereen die me kent, weet dat ik botergeil ben. Ik moet op zijn minst 2 à 3 keer per week een goede beurt hebben. Anders ben ik onrustig en voel ik me opgejaagd. Ook ga ik meer eten. Ik heb een keer een heel brood en tien gebakjes opgegeten. Dat kan natuurlijk niet.
Bovendien heb ik niet voor niets een kut. Die heb ik niet om in te lijsten. Ik heb nogal wat kerels gehad. Daar zijn ze ook voor. Een man is een makkelijke prooi. Je hebt hem zo in bed. Daar zijn trucjes voor. Heb ik geleerd, toen ik model was. Heb je een man in bed en is hij al een beetje opgewonden, dan kan je probleemloos met je hand in zijn onderbroek. Daar wacht hij op. Hij kan niet meer terug. Hij wil dat je zijn penis vasthoudt. Maar dat doe je niet. Laat hem maar wachten tot hij gek wordt van de geiligheid. Zit je in zijn broek, dan houd je je hand vlak boven zijn penis. Je streelt hem op die plek. Daar wordt hij knettergek van. Soms komen ze klaar. Is dat niet het geval, dan wil hij met alle geweld dat je zijn penis grijpt. Hij is er aan toe. En hoe! Raak je al dan niet per ongeluk zijn penis aan, dan is hij in alle staten. Je hebt hem in je macht. Dat is een lekker gevoel. Je kan doen met hem, wat je wil.
Dit boek gaat niet over mij. Ik gun de lezer een kijkje in mijn seksleven. Hij of zij moet weten, dat wat ik schrijf geen fictie is.

De inleiding liet boer Henk niet onberoerd. Het wond hem erg op. Zijn lul stond stijf in zijn broek. Vond hij een lekker gevoel. Maar hij kon de spanning niet aan. Het zaad zocht een uitweg. Dus ging hij naar de w.c. om te masturberen. Tijdens het masturberen dacht hij aan Daphne Deckers.
‘Goh,’ zei hij tegen zichzelf, ‘wat is dat lekker.’
Daarna ging hij weer naar zijn slaapkamer om de inleiding voor een tweede keer te lezen. Hij had nog steeds een stijve lul. Wat Daphne Deckers niet allemaal teweeg kan brengen.
‘Wat een spanning,’ zei hij tegen zichzelf. Met dat wijf zou ik een keer in bed willen liggen.’
Hij bedoelde Daphne Deckers.
‘Ik neuk haar aan flarden.’
Boer Henk ging voor een tweede keer naar de w.c. Hij moest weer wat zaad kwijt.
‘Zo is het genoeg,’ zei hij tegen zichzelf. ‘Ik ga nu slapen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *