Honderden vrouwen

Sinds Jeroen Pauw opbiechtte dat hij met zo’n 200 vrouwen het bed heeft gedeeld is het hip voor oudere mannelijke BN-ers van de B-categorie, om soortgelijke uitspraken te doen. Vandaag Wilbert Gieske en vorige week Jan de Bouvrie. Geen enkele vrouw zal geloven dat deze mannen ooit zo aantrekkelijk waren dat ze onweerstaanbaar bleken voor zovelen. Ik trek dus een factor 10 van de aantallen af (no pun intended). Niet bij Pauw trouwens. Als hij zou claimen 2.000 vrouwen verleid te hebben, ben ik de eerste om dat te geloven.

Los van de geloofwaardigheid van de genoemde aantallen, is het opmerkelijk dat mannen van een bepaalde leeftijd het nodig vinden om op te scheppen over hun seksleven.  Zelden las ik dat een vrouw pochte over het aantal mannen dat ze in haar bed of elders ontving. Ja, Heleen van Royen misschien… maar die zit al jaren in een midlife crisis.

Want dat is het. Een man in een midlife crisis neemt een Harley en een nieuwe vrouw. Hij gaat stappen met z’n maten en schept dan op over zijn veroveringen. Het is de manier om zijn sterfelijkheid tijdelijk te vergeten. In het café, als hij zwaar gedronken heeft en iedereen de korrel zout al op een meter afstand ziet liggen. Misschien ietwat triest, maar allez…

Dit soort uitspraken in interviews te doen betekent echter dat de midlife crisis al ver voorbij is en de eerste tekenen van geestelijk verval zichtbaar worden. Het einde nadert met rasse schreden.

11 responses

 1. De kleine Dré Hazes had het toch ook met 1400 vrouwen of zo gedaan? En die is nog maar een jaar of 12. Da’s wel een hele vroege midlife crisis.

 2. Ik vraag me nog steeds af of ‘t nou een plus of een min is, wanneer je als kerel 200+ dames het ledikant hebt weten in te leuteren.
  Geen van beiden, waarschijnlijk. Het is simpelweg zo (als het geen verzinsel is, natuurlijk).
  Eerlijk gezegd interesseert ‘t seksverleden van de gemiddelde BN-er mij niet bijster veel.
  Ik neem ‘t als kennisgeving aan en zap weer verder.

 3. Het is in ieder geval een teken dat degene goed kan liegen. Ofwel in het interview als het niet waar is, ofwel tegen de betreffende vrouwen als het waar is.

  Op mij maakt het vooral een zielige indruk, de indruk van iemand die het gedeukte image van zijn jeugdige jaren probeert op te vijzelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *