Oudejaarsconference van Oud Zeikwijf – 2012

Oud Zeikwijf mijmert op haar griepbed over het memorabele jaar 2012.
Klik op de link hieronder want het inbedden lukte maar niet, en zet een koptelefoon op, want het geluid is te zacht. Dat soort dingen krijg je niet gefixt als je griep hebt.
Oudejaarsconference van Oud Zeikwijf – 2012

Oud Zeikwijf
Beroepsbrokkenpiloot. Vloog nochtans op haar achtste reeds rakelings langs bergkammen om berggeitjes en bergmarmotjes te tellen. Is tot haar eigen verdriet gemodelleerd naar haar vader, een onbehouwen Italiaanse charmeur met een groot hoofd en een passie voor even belachelijke als tijdrovende hobby’s. Komt oorspronkelijk uit Frankrijk. Heeft in Japan gewoond. Woont sinds begin jaren ’80 in een boomhut op het Waterlooplein in ‘Magies Centrum Amsterdam’, van waaruit ze haar schrijfsels via rooksignalen aan de redactie doorseint. Ze schrijft ook voor AT5, Sargasso en voor Kutbinnenlanders. En op haar eigen stukje internet: oudzeikwijf.com.

13 Reacties

 1. Oud Ziekwijf dus. Het ziet er bijzonder aangrijpend uit. Ik ben momenteel niet in de gelegenheid te luisteren, maar zodra ik het gezien heb, zal ik hier mijn bevindingen op schrift stellen.

  1. Het gaat alweer stukken beter! Alweer aan het werk, op halve kracht en over het hoofd ziend van groene dingen die uit neus en longen komen.

 2. Wat een trieste respectloze “de onderdrukking van vrouwen legitimerende” zooo 2012-wanvertoning in VAE-hoofddoek Bea-steil.
  Van een ervaren kutbinnenlander op gewaxte schaamhaarstrips hadden we verwacht tenminste onorthodox verrast te worden op een 2013-openhartig ‘behoorlijk uniek’ inkijkje in haar gladgeile up-to-datete flamoes.

 3. Nurks blokt niet, een mooi principe, zelfs deze onbeschofte reaguurder niet.
  Het zou ook teveel eer zijn voor dit soort stijlloze, puberale vuilspuiterij.

  1. Ah. Nou ja, u kunt altijd gal spuien op mijn stukken, dat is toch vuilnis dus uitermate geschikt! Ik vind het persoonlijk erg gezond als mensen zo nu en dan de galblaas samenpersen. Dus daar wordt niks verwijdert, bofkont!

 4. OZ, ik was twee weken onderweg dus ik heb je conference nu pas gezien. Geweldig mooi gelakte nagels! Daar letten de anderen natuurlijk niet op, maar omdat ik zelf afgrijselijk korte en lelijke nagels heb, is dat juist het eerste dat ik zie (ook al is het het laatste shot). Beterschap en zo!

  1. Wat goed dat het u opgevallen is! Ik had opeens lange nagels (hoe dat komt is mij een raadsel) die ik met de Kerst knalrood gelakt heb. Zulke prachtige klauwtjes had ik waarachtig nooit gehad. Ik werd ziek, belandde in bed, waardoor ik niets deed en mijn klauwtjes heel, en gaaf gelakt, bleven. Inmiddels zijn er 3 halverwege het vlees gescheurd, en één tijdens het koken diep afgehakt met een Japans keukenmes. De rode verf werd door drukte op het werk niet bijgehouden. U kunt zich dus de huidige staat verbeelden. Moet nodig een beslissing hierover nemen. Alles kort en vrij van geplastificeerd laagje wordt het, voel ik aan mijn water.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *