Chris Klomp vs. Geenstijl/powned

Ok jongens, de social media staan al dagen stijf van kei (en dan bedoel ik KEI) harde discussies tussen Chris Klomp en Geenstijl. Sommigen noemen het al de meest fundamenteel belangrijke discussie van normen en waarden sinds weet ik veel, een franse filosoof wat zei. De één wil het in Syrie veranderen hiero zegt de ander, de één zegt dat de ander het al in Syrie veranderd heeft. DRAMA!! Daar kunnen we nooit genoeg van hebben natuurlijk.
Tijd om dit conflict maar eens als echte mannen op te lossen: door beide partijen samen te brengen, elkaar met elkaar in discussie te brengen. Alle digitale vuisten die zijn rondgevlogen samenballen om er nu niet mee te zwaaien maar in een nobele, mannelijke bokswedstrijd van mannelijke mannelijkheid en epische proporties bombardement vuisten boem bam BOEM!!!! Ok, dat de beste man moge winnen!! GO!!!

*ding*

Chris Klomp: “Snik snotter snotter boehoehoehoe, snrrffftttt hoehoehoeewwwww.”
Geenstijl: “Snotttterdepprrrrffft snrf snrf boehoehoehoe likkielik snrrrrfffft.”

Ja dat vat beide uitgangsposities wel goed samen ja. Maar hoe nu verder?

Chris Klomp: “BOOOOEEEHOEEEHOEEEHOEEEEE SNUIF SNOTTERDEBOTTER HUUUHUUUHUUUUU.”
Geenstijl: “NOOOUUUUUUUUU BOEHOEHOEHOEEE HOU NOU OPPPP HUILEN TRANEN TRANEN”
Chris Klomp: “HUUUUhuuhuu HUU! HUU! HUU! UU… UUUHHUUUHHUUUUHUUUUHUUUUUUUUU!”
Geenstijl: “BOOOEEEHOEEEHOEEHOOEEEEEEEEEEEEEEEE”

Mooie progressie. Maar merken jullie ook niet dat er een overlappingsgebied is tussen jullie argumenten? Een soort common ground, iets wat met slechts een uitrijking van een gestrekte hand jullie beiden nader tot elkaar kunnen brengen?

Chris Klomp: “SSSSSNNNUIIIRRFFFFF UUHUUUHUUUHUUUU BOEHOEHOEHOEEEEHOEEHOOEEEEE”
Geenstijl: “WWWWWWWWWWWOOOEEEEEEEEEEEEHHHHHHOOEEEHHOOEEH Snrftsnottersniksnuitsniesnie”
Chris Klomp: “HOOOOEEEEHHWWWHOEEEHOOOEEEEHHWWWW uuhuuhuuUUHHHWWW SSSSNNNNNUIIITTT”

Precies. *ding*!!! Nou, duidelijk, de beste heeft zeker gewonnen. Vuist omhoog!!! Neem die kampioensgordel!

3 Reacties

  1. Na dat stukje van gisteren (over hoe hij al huilend aanklopt bij de ouders van het zelfmoordmeisje Fleur) ben ik echt helemaal klaar met Chris Klomp. Een melodramatisch ego document van de eerste orde. Zo erg dat het ook wel weer goed is eigenlijk.

  2. Ik vind het allemaal best. Ook geenstijl kan ik om lachen. Maar als je twee van die jankerds bij elkaar zet wordt het wel een beetje… Te.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *