Black Piet Rising, hoofdstuk 10

Shades of Gay 2: Black Piet Rising, Hoofdstuk 10

DRIELUIK III: ASS-PLAY

Deel 3: Ruig

Zwarte Piet stond streng op. Armen over elkaar.
“Ik heb gehoord dat het mogelijk is dat u een verboden wapen herbergt, Sinterklaas. Ik ben bang dat ik u even moet fouilleren.”
Oei. Sinterklaas stond angstig op, zijn sexy knokige seksbenen dicht bij elkaar, zijn armen over elkaar voor zijn kruis gekruisd. “Is dat echt nodig, agent Piet?” vroeg hij zachtjes met zijn zoetgevooisde (voorzover mogelijk en te verwachten is voor een man van 600 jaar oud) stem.
“Omdraaien. Handen tegen het bureau.”
Sinterklaas hobbelde naar het bureau, en plaatste zijn handen op het bureau, met half dichtgeknepen ogen (en billen, trouwens) achterom kijkend.
“Is dit goed zo agent Piet,” vroeg hij met hese stem. Zwarte Piet stond ineens achter hem, gromde: “Benen uit elkaar,” en dwong die benen met een wapenstok uit elkaar. Wapenstok? Oh. Wacht.
Hij duwde de Sint zijn hoofd ruw naar voren en begon te fouilleren; zijn handen petsend en zoekend langs het flubberige lijf van Sinterklaas, tot hij voorzichtig knedend bij Sinterklaas zijn kontje uitkwam.
“Wat hebben we hier?” fluisterde Zwarte Piet. Hij deed het hangende rimpelvlees schudden met zijn handen. “Ooohhh… Ik geloof dat we dit nader moeten onderzoeken…”
“Nee Zwarte Pietje ik heb daar niks verstopt eerlijk,” fluisterde de Sint weer met zijn zachte, weeïge stemmetje. Goddamn.
“Dat zullen we wel zien, he,” hijgde Piet, zijn wapen in de aanslag houdend. “Ik kom naar binnen. Verzet is zinloos.”

Nou en of. Fok, de Sint was natuurlijk al een beetje opgewarmd door al die duivelse toestanden in die kajuit, maar zo hard als Zwarte Piet zijn ding naar binnen ploerte sloeg gewoon echt helemaal nergens op. Alsof er geen morgen meer mocht zijn voor Sinterklaas, nooit meer een warme dageraad mocht vallen over zijn kringspier. Een zwarte nacht. Bloed zal verspild worden. Alles moest kapot, leek het wel. “RRrrrraaaAAAHH!” gromde Piet, totdat zijn lul echt niet verder kon en de laatste spatader daarbeneden finaal in een uitelkaargespatader veranderd was.
“Klaar?” vroeg hij.
“Nee…” mekkerde de Sint maar BAM! BAM! BAM!! Yeah!! Stoten!!! Hop die aars kan alles als niet kapot! Zwarte Piet tilde de Sint op bij de bovenbenen, duwde hem omhoog en liet hem dan weer vallen, zodat hij hem feitelijk aan het gangbangen was samen met de zwaartekracht. Twee forces of nature aan het werk hier. Sint spartelde hulpeloos met zijn beentjes. Hulpeloos- maar bloedgeil. Dit was wat hij altijd stiekem al gewild had. Dat zou je inderdaad niet zeggen nee, maar hee, misschien moet je het gewoon zelf eens proberen? Voordat je oordeel al weer klaar staat? Vooroordelen zijn slecht, en zowieso, alleen God oordeelt jongens en meisjes. God wikt, de mens beschikt. We zijn allemaal maar nederige werktuigen in een veel groter plan. En als een man keihard zijn piemel in een ander man’s poepgat stopt, misschien moet jij dan eens stoppen om na te denken wat de lieve Heere Jezus daarmee bedoelt te zeggen. Weet je wat ik denk? Ik denk als de duivel zelf op de thee komt bij Jezus Christus, dat Jezus dan nog onwijs relaxed en aardig is. Want zo is Jezus, denk ik. Kijk hij hoeft niet lachend met Satan mee op pad te gaan om zielen voor de hel te roven ofzo, maar gewoon een beetje aardig zijn naar je medemens of gevallen engel, daar zou hij zich, volgens mij, echt niet te beroerd voor voelen. Juist dat laat zien wat voor een beter mens hij is. Ik denk dat we daar allemaal wel wat van kunnen leren, hm? Maar goed, Zwarte Piet had de Sint weer netjes neergezet en zat hem staand van achter in zijn kontgat te beuken. Het ging hem echter allemaal niet diep, hard en bloederig genoeg. Hij had houvast nodig.

Zwarte piet greep dus met beide handen naar de snorbaard, twee handen vol haar en trok de beide helften naar achter, het stugge haar met elke teug om zijn handen slaand zodat hij de baard zo hard mogelijk naar achteren kon trekken.
Het hoofd van Sinterklaas kwam mee, en het trekken aan zijn snor liet zijn boventanden ontbloten, gelig door al die geile bakken koffie die hij in zijn geile leven genomen had. Als een bitch.

“Hrrr,” zei hij, zijn tong naar buiten klakkend, zijn ogen naar boven trekkend waardoor niets dan alleen het grauwig en rood beaderde oogwit zichtbaar werd.
Zwarte Piet dreef zijn apparatuur wild naar binnen, half met zijn heupen, half door krankzinnig hard te trekken aan die teugels. Sinterklaas zijn ouwe rug kraakte. Piet pompte nog een keer, BATS! Die lul in Sint, zijn bek vertrekkend, zijn ellebogen naar achteren trekkend, Sinterklaas krom trekkend. Op zijn hangende voorpoten na leek Sint nu wel een trots stijgerend paard, met zijn hoofd van pijn en worsteling voltrokken, bezig getemd te worden door de hevig verbeten kijkende cowboy zwarte Piet. Godverdomme. De erecte lul van Sinterklaas flopte in slow motion op en neer, druppels voorvocht eruitlancerend.

Toen Sinterklaas dichtbij genoeg getrokken was, liet Zwarte Piet één teugel los om Sinterklaas bij zijn borst te grijpen.
“Ik ga je tepeltjes verwoesten,” gromde hij in het zwetende oor van de Sint, zijn hand nerveus graaiend naar de linkertepel, er gemeen hard in knijpend. Sinterklaas spartelde, ter vermeerderend genot van Zwarte Piet die hem hard sinusgolvend in zijn reet begon te neuken. Licht onstabiel wankelend schuifelde hij, met de goedheiligman aan zijn trillende lul vastgeklemd, naar het werkbureau van de Sint en knalde hem ertegenaan.
“Oei!!” riep de Sint. Zwarte piet haalde de hand van de tepel en gebruikte hem om het hoofd van de Sint zo hard mogelijk tegen het bureaublad aan te drukken. Met de andere hand greep hij de zak van Sinterklaas en begon de ballen erin aggressief te masseren. Sint slaakte een gilletje.
“Oh ja oude man,” kreunde Piet, “Nu komt het.” BAM! stoot! BAM! STOOT! EN MAAR RAMMEN MET DIE LUL! EN MAAR KNIJPEN IN DIE BALLETJES!!
“WOOOEEEHOOOOOO” schreeuwde de Sint van pijn en duivels genot.
Ja, Sint was iemand die een goede verkrachting op zijn tijd wel kon waarderen. Tot het punt dat Zwarte Piet zijn balletje begon te stompen met volle vuist, dan. Ja, waar twee jongetjes spelen eindigt er altijd eentje aan het huilen, haha!

Al snel was de Sint zijn rug trouwens ook niet het enige wat aan het kraken was. Ook zijn baard begon het te begeven. Zwarte Piet probeerde zijn bezwijkende teugels nog één keer om zijn handen te slaan, maar dat was teveel voor de rechterwang van Sinterklaas. Met RRRRRRAAAATSSSSSSS schoot hij los, Zwarte Piet achterlatend met een bloederige bos grijs haar in zijn hand. Geen probleem. Hij greep snel de Sint zijn schouder, en vandaar bewoog hij zich naar zijn armen, ze net onder de elleboog vastpakkend en hard naar achter te sjenken.

“NIEH!” balkte Sinterklaas bij elke daaruitvolgende neukteug.
“NIEH! NIEH! NIEHINIIIIIEEEEEH!” gilde hij, terwijl Zwarte Piet met trillende armen van al die overwerkte spierbundels Sinterklaas aan zijn armen nog harder naar achter trok om zijn roede tot aan de wortel in Sint zijn vruchtbaar bemeste potgrond te planten, en water te geven.
“NIEEEEE….IEEAAAAHH!”
KNOK. Een van Sint zijn schouders schoot uit de kom. Maakt niet uit. Neuken is GEIL.
“IEEHIEEIEEEIEEEIEEE!!” gilde hij. Zwarte Piet trok nog harder aan de armen, waarvan er één er nu nogal a-typisch bijhing. Zijn hele onderlijf trilde nu ook mee.
“…AAAAH!!” brulde Zwarte Piet.
“IEEEEEEE!!” krijstte Sinterklaas.
“HAAAAAAHHHH!!!”

“HHHIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEE!!!!”

“AAAAAHHH! HAAAAHHHH!!!… AAAHH!….AAAAA…AAAAA…!!”

Zwarte Piet sidderde. Sinterklaas sidderde.

“JA! JAA! JAAAAAAAAAAAAA!” gilde Sinterklaas.

“HHHAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHH…!!!” brulde Zwarte Piet. KLABAMMM!!!!! Hij schoot Sinterklaas recht door zijn achterhoofd met een shotgun die hij al die tijd met moeite verstopt had.
“HHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHH!!” riep Zwarte Piet, zijn lul in pulsaties afgeknepen door het twitchende poepgat van Sinterklaas, wiens hersenen nu twee meter verderop van de stalen deur afdropen. Dat was lekker.
Maar, nu was het tijd voor de revolutie.

DE ZWARTE MAN HAD GENOEG GEHAD!!

1 reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *