Black Piet Rising, hoofdstuk 7

Shades of Gay 2: Black Piet Rising, Hoofdstuk 7
DRIELUIK II: BLOWJOB

Deel 3: Raggen

Nou, als iemand ergens ooit klaarder was geweest voor wat wie of hoe dan ook, nou, dan lijkt me dat sterk. Niemand en niets kan nooit nergens niet klaarder zijn dan Sinterklaas klaar was om recht in zijn strakke bek geneukt te worden. En Zwarte Piet wist het. Hij, op zijn beurt, was nog nooit zo klaar geweest om iemand zo ongenadig keihard debiel te neuken gewoon. Hij wou Sinterklaas zo vernietigend hard kapot neuken dat er niets meer van hem over zou blijven, dat de grond waarop hij lag eeuwig onvruchtbaar zou blijven en dat er nooit ook maar een spoor van een schimmeltje zou groeien op dit berevel in deze kajuit. En Sinterklaas wist het.

Zwarte Piet zette zijn linkerhand op het hoofd van de Sint, en plantte zijn vingers zo vast mogelijk in de schedel. Hop, rechterhand erbij. Als er niet een gigantisch dikke piemel de Sint zijn hoofd een beetje op spanning hield, had Piet zijn grip de Sint zijn hoofd al in elkaar laten barsten als een pompoen in een staalpers. Kraken als deed het zowieso.
“Één,” zei Piet, en bewoog naar achteren. Zijn piemel zat zo leggingstrak muurvast in die geile bek dat hij alleen de huid teruggetrokken voelde worden. Zijn ballen stribbelden tegen in de wangen.
“Twee,” zei Piet, en stootte voorzichtig naar voren. Sinterklaas gulpte wat, en kleine belletjes van speeksel liepen uit zijn mondhoeken langs de piemel.
“Drie.” BAM!!!! Hij begon de mond als een overgedrogeerd psychotisch renpaard te neuken. Zo hard! Zo snel! Godverdomme!! Het leek wel een op hol geslagen stoomtrein!! Waar alle bouten half los waren gedraaid, zodat onder de roodgloeiende stoomoven alles rammelend en krakend op het punt stond te ONTPLOFFEN!!!!

De hel, het klonk zelfs als een stoomtrein, met het geklepper van de Sint zijn (blijkbare) kunstgebit en het gedoef van de piemel tegen de achterwand van de Sint zijn kokhalzende keel, en het geschraap en speekselbelletjesschuim en de klotsende balzak!! Shit!!!!
“Ultiem geil,” hijgde Piet, en Sinterklaas had hem graag bevestigend van repliek gediend als zijn mond niet zo belachelijk overdreven vol gepropt zat met piemel.
Nog sneller!! Schaafwonden op de piemel van het geschuur! Diepe krassen der tanden! Maar doorgaan. Aan het vastberaden gezicht van Zwarte Piet te zien zou hij doorgaan tot het sperma als hete stoom geëjaculeerd zou worden, Sinterklaas zijn gillende gezicht in rode blaren bedekkend. STERF DE PRIJS VAN GEILHEID. Probeert u het zich maar voor te stellen dat gezicht. Die verbeten oplossingsgerichtheid. Koppig vasthouden. Ziet u het? Ziet u het? Ziet u het?!?

Nou toch verkeerd gezien viespeuk, want Zwarte Piet kwam met een harde stoot van zowel adem als piemel even aan het einde van zijn latijn. Met een reutelende, rochelende ademhaling op het ritme van zijn pompende borst en rustig uitstoten kwam Zwarte Piet sissend tot stilstand. Lekker hoor. Terwijl Zwarte Piet zijn ademhaling normaliseerde, keek Sinterklaas alweer vragend, verlangend, dwingend omhoog. Bevelend om pik. Maar hij had niks te bevelen. Alleen bedelen. Zwarte Piet wist dat wel. Stoute Sinterklaasjes moeten op hun plek gezet worden. Hij tikte even met de vlakke hand Sinterklaas zijn aandacht naar zijn gezicht.

“Wie goed is krijgt lekkers,” zei Piet, de glibberige lul uit de mond van Sinterklaas trekkend,
“…Maar wie ondeugend is krijgt de roe. Van Zwarte Piet.”
Zwarte Piet dreunde zijn zware lid herhaaldelijk met één hand in de andere hand. Pats. Pats. Pats.
“Is Sinterklaas stout geweest, Piet?” vroeg de Sint fluisterend, betoverd de ogen vastgeklonken op het langzaam floppende ding. Een klein likje langs zijn lippen gevend.
“Krijgt Sint de roe?”
“Moet zwarte Piet Sint de roe geven dan?” fluisterde zwarte Piet.
“Ja,” fluisterde Sint, snel knikkend, hoopvol opkijkend.
“Zal zwarte Piet Sint echt de roe geven? Zal hij het nemen? Als een klein teefje?”
“Een klein teefje,” zuchtte de Sint, zijn hoofd begravend in het dikke kroeshaar van Zwarte Piet, zijn pik en ballend bedelvend onder tientallen kleine kusjes en zuigjes. Oh Sinterklaas toch!!
Zwarte Piet duwde de Sint kalm van zich weg.

“Nou ga maar op je knietjes dan. Sint.”

OOOOOOOOOOOOOOOOHHwwwww SSSSSHHHIIITTTTTTTTT het is zo zo zo, zo zo fucking zo AAANNNNNNNNNN NU!!!!!!! PPPPPPPPPPPPOOOOOOOOOOOOOOOOOOOWWWWWWW
WWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *