Black Piet Rising: hoofdstuk 5

Shades of Gay 2: Black Piet Rising, hoofdstuk 5

DRIELUIK II: BLOWJOB

Deel 1: PassenSinterklaas had al moeite met de handjob, maar nu wist hij helemaal niet meer hoe te beginnen. Hij hield dat ding met twee handen vast, en bewerkte die eikel maar met kusjes en zijn tong, gelijk die witte vlokken weglikkend. “Hmmmm,” bromde Zwarte Piet met zijn diepe bas-stem. “Aaaa,” deed hij weer voor. Sinterklaas slikte. Christus de tering. Die piemel deed hem denken aan een gigantische tompouce, in zover dat hij niet wist hoe hij dit kon behappen zonder een enorme kankerzooi te veroorzaken. Maar anders dan bij de tompouce, zou het niet de eikel zijn die in een lading verwoestte troep zou veranderen. Nee. Dat zou zijn mond zijn.
“Aaaaaaa,” drong Zwarte Piet aan, met zijn heupen de piemel prominenter bij Sinterklaas in beeld brengend.
“Aaaaa,” zei de Sint aarzelend. Zijn tanden schaafden over de eikel en trokken baantjes in die… Wat is toch al die witte smurrie op Zwarte Piet zijn lul? Sinterklaas vond het maar zuur smaken. En heftig, het was niet weg te smekken. En Sint zijn gesmek zag Zwarte Piet als geile uitnodiging om die piemel maar gelijk wat verder richting keel door te douwen.

Maar was die smaak niet de Sint zijn eigen schuld? Had hij zelf die niet gecreëerd, door zijn onmenselijke behandeling van Zwarte Pieten? Die piemel was misschien wel in geen twee jaar gewassen. Lange harde dagen van zware arbeid hadden zich via zweet en andere afscheiding zich opgehoopt tussen dat schaamhaar, onder die voorhuid… Ja, Sinterklaas dacht dat hij in het voordeel was, door te cashen over de ruggen van zijn zwarte slaven met gekke hoedjes, maar nu bleek dat hij het gelukkigst werd door aan de piemel te zuigen van de zwarte man, werd hij gestraft voor zijn vroegere wreedheid middels dit stinkende geslachtsdeel. Sinterklaas werd hier even goed aan het denken gezet. Worden we uiteindelijk allemaal de rekening gepresenteerd van ons kapitalistische systeem van uitbuiting en onderdrukking?
Zwarte Piet besloot op zijn beurt in elk geval met zijn penis even lekker goed Sinterklaas zijn geile huig te onderdrukken, die als reactie gorgelend begon te kokhalzen.

Sinterklaas vocht tegen het piemelgeweld. Onbewust natuurlijk, als een soort dierlijk overlevingsinstinct. Des te geiler voor Zwarte Piet, maar, tot, dat, toen, iets begon te breken in Sinterklaas. Zijn kaak. Maar vooral. Zijn verzet. Sinterklaas trok ghlorpend met een stel slijmdraden er nog aan vast de piemel uit zijn keel, en keek Zwarte Piet aan met puppy-trouwe ogen. “Zwarte Piet,” sprak hij zwoel, “Ik heb vele vergissingen gemaakt in het verleden. Ik ben een ondeugend Sinterklaasje geweest. Slecht,” zei hij, de piemel aaiend, “Héél slecht. Maar Zwarte Piet,” zei hij duidelijker, Zwarte Piet strak in zijn zwarte pietenogen kijkend, “Ik wil dat goedmaken. Héél erg goedmaken.”

Sinterklaas maakte geen geintjes. Zonder aarzeling sloot hij Piet zijn megakloppende toverlul tussen zijn warme natte lippen. Gloep. Ernstig omhoogkijkend om aan te geven hoe serieus precies hij was bleef Sinterklaas dat ding maar verder naar binnen schuiven. Bop. Tegen de huig. En nog een keer. Hij moest en zou er voorbijkomen, godverdomme. Sinterklaas begon te zweten, rood te worden. “BLLAAAGHAAGHG GAAHG ACK HACCCCHHH” hoestte hij het ding even uit, en Zwarte Piet kreeg er bijna medelijden van maar Sinterklaas wou er NIETS VAN WETEN, RRRANG hup die piemel terug naar binnen schrokken. BAM! KGHLOHRRP. BAM! GGHSSSLLRRPTPTPT. BAM! GGGHHHLOORRRHRRHBLBLBHhhhp.

Woah, de Sint ramde die eikel gewoon tegen zijn keel aan! Kloppende sensatie! Hoort wat klopt daar kinders! Het is Zwarte Piet zijn taas zeker, die verdwaald is zeker! Of juist niet. BAM! BAM!! Sinterklaas greep Zwarte Piet bij de billen en trok hem naar voren. Zijn mond wijd open gesperd, zijn ogen ook, zijn hele hoofd rood en trillend. Alsmaar proberend dat ding naar binnen te werken. “GGGG!” gorgelde hij, “GGGG!!!”
Zwarte Piet klaagde niet. Best prettig, die resonantie die dat gaf tegen zijn piemel.
“GGGGG!! GGGGgghh…aAAHGHK HAAGHK HAAACCHK,” hoestte de sint weer, de piemel uitspugend, en er met beide handen aan hangend boog hij naar rechts, de slijmdraden uit zijn mond laten lekkend. “Haaagghhhh…” rochelde hij, “Ptfffoe,” het slijm en speeksel ook weg spugend.

“Sinterklaas…” begon Piet, maar werd gelijk weggewuifd door de boos kijkende Sint.
“Nee,” zei hij resoluut, “Nee Piet. Jij verdient dit.”
“Niemand verdient dit,” antwoordde Piet zwoel, zijn grote hand teder door de Sint zijn haar halend. Toch een beetje zijn hoofd terug naar de piemel duwend.
Sinterklaas schraapte zijn keel goed, diep en hard. “GGFFFTOE,” rochelde hij op de pik van Zwarte Piet, waarna hij het slijmachtige speeksel uitwreef over de piemel. Glijmiddel. Uh oh. Shit gaat echt fucking AAN ZIJN!!!! POOOOWWWWWWW!!!!!!!

2 Reacties

  1. hehe :-)”Sinterklaas werd hier even goed aan het denken gezet. Worden we uiteindelijk allemaal de rekening gepresenteerd van ons kapitalistische systeem van uitbuiting en onderdrukking?”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *