Black Piet Rising: hoofdstuk 4

Haha hee jongens, daar gaan we weer! Ik heb er een jaar lang goed over kunnen nadenken, en het wordt dit jaar een heel erg romantisch sinterklaasfeest, kan ik u verzekeren.
Ok waar waren we gebleven? Even teruglezen:

Deel 1: Proloog. Zwarte Piet doet slavenarbeid op de stoomboot van Sinterklaas, maar weigert godverdomme te breken. Hij wordt bij de grote pietenbaas geroepen.
Deel 2: Ok dit is deel 1 van een driedelig seksueel drieluik over homoseks. Drieluik 1 gaat over: voorspel. In deel 1 van drieluik 1 gaat het over… Verleiden. Oeehwww….
Deel 3: In het tweede deel van drieluik 1 gaan we over tot naakt verleiden. En lekker tongen.

Dan is het nu tijd voor het laatste deel van drieluik 1. Zit vast, zet je schrap, hou je zakdoekjes in de aanslag. WE GAAN BEGINNEN. Volgende dinsdag het flitsende vervolg.

SHADES OF GAY 2: BLACK PIET RISING

DRIELUIK I: VOORSPEL

Deel 3: Handjob

Tijd voor een handjob!! Sinterklaas ging aan het werk. Hij knielde voor het Ding, er even stilletjes naar starend. Wat de hel. Hoe… Wauw. Sinterklaas krabde zich aan zijn ouwe hoofd. Mijn God. Hoe moest hij dit nu aanpakken? Hij greep maar met beide handen die lul beet, en begon eraan te sjorren. Godverdomme, dat ding was zo massief dat het leek alsof hij een sok over een spartelende otter moest trekken. “Hnggr,” gromde hij. Hij begon al een aardig laagje zweet op te werken. Al sjorrend werd het ding nog groter. Sinterklaas reageerde door zijn gewicht in de strijd te gooien, met een arm bijna hangend aan de lul, de ander grip proberend te zoeken. “Hng. Hng. Hng,” bromde de Sint met elke haal. Qua inspanning zat dit tussen ouwe boter karnen en een grondboor inslaan in verkalkte klei.

“Dikke toverlul,” gromde Sinterklaas. Zwarte Piet leunde tevreden achterover, wel de Sint in de gaten houdend. Geen gekke ideeën krijgen, bleke Klaas.
Sinterklaas ging herzitten, van zijn knieën naar zijn hurken, even de piemel omarmend om op adem te komen, even vlug het zweet uit zijn wenkbrauwen vegend, om daarna weer als een echte Sinterbaas aan de slag te gaan. Met elke sjenk wiegde hij geil heen en weer, op die geile hurken van hem. Zwarte Piet reageerde door de lucht te stoten met zijn apparaat. Sinterklaas kwam bijna los van de grond.
“Oh,” hijgde hij, “Zit dat zo?”
Hij begon met beide handen de tip te masseren, alsof hij het dek van de Titanic in de boenwas aan het zetten was, goed massief voorvocht opwekkend.
“Ik wil tussen je tieten,” gromde Zwarte Piet. Hij stond op, zijn ding dreigend bungelend. Ok, geen probleem, Sinterklaas duwde tegen beide kanten van zijn ribberige borstkas, de schijn van cleavage wekkend.

“Tussen mijn tietjes,” sprak hij met een zangerige stem. Mooi hoor. BATS. Zwarte Piet ramde zijn ding bovenop de Sint zijn borstbeen, met zo’n harde holle knal dat de Sint ervan moest hoesten. Eerst drukte Piet met zijn handen het extra hard tussen die geile tieten, daarna drukte hij het gewoon met zijn heupen erin, het stevig omhoog laten glijdend. Elke keer begeleid met een gedempt xylofoon geluid van de Sint zijn ribben en een zacht geruis van het doorwroeten van Sinterklaas zijn kabouterbaard. Lekker kriebelig. Meestal bopte dat ding dood tegen de Sint zijn kin, maar soms, als de tip uit het baardgewas kwam zetten als een glimmende kale bosjesman die de steppe afzocht naar gazelles, gaf Sinterklaas er een streng likje aan, als een goedkeurende zegening van de god der bosjesmannen voor wie alle bosjesmannen een soort lollies waren. Zwarte Piet kreeg het er maar heet van.

“Ik zie dat jij wel weet hoe je dat mondje moet gebruiken,” zei Zwarte Piet langzaam met zijn donkere stem. Met zijn duim ging hij langs de pruilende onderlip van Sinterklaas, die er voorzichtig op sabbelde. Piet gleed met zijn duim naar beneden, de onderlip wegdrukkend, de tanden ontblotend, totdat hij er voorbij was en met een zachte *bubbeloep* de lip terugschoot naar de pruilende positie. Piet liet zijn duim op de kin van Sint rusten. “Nou maar eens kijken of dat allemaal wel past.”
Zijn duim gleed op en neer over het putje in de Sint zijn kin. Duwde de kin naar beneden, de mond van Sinterklaas openend.
“Aaaaa,” deed Zwarte Piet voor.
“Aaaaaaaa,” gehoorzaamde Sinterklaas.
“Hmmm,” bromde Piet.
“AAAAAAAAAhh,” deed
Sinterklaas beter zijn best. Goed zo. Zwarte Piet knikte goedkeurend.

“Dit gaat jou meer pijn doen dan mezelf,” troostte hij de Sint alvast met een knijpend schouderklopje. Waarmee hij gelijk Sinterklaas naar beneden duwde. PPPOOOWWWWW!!!! Shit is NOG meer echt aan!!!!

4 Reacties

 1. Ik heb geloof ik zo ongeveer om elke zin in een deuk gelegen. Zat het te lezen tijdens de intocht van Sinterklaas op tv. Mijn zoon zat naast mij. Zeer aparte ervaring.

  1. Hehehe. Ik vind het leukkste nog die titel. ‘Shades of gay 2, Black Piet Rising hoofdstuk 4, drieluik 1: voorspel, deel 3: handjob’
   Ik ben benieuwd wat u van het totaalplaatje gaat vinden.

 2. Ghehehe, ik zat het ook te lezen terwijl mijn uk naar de TV keek.
  “Wat deed u tijdens de intocht van 2012?”
  “Ik las de term ‘geile hurken’ en probeerde me er iets bij voor te stellen.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *