Artis

Mijn zoon vond een peuk en gooide die in het water van de bavianen. “Niet doen”, zei z’n moeder, “dan gaan de apen dood.” Maar dat vond ze wat al te dramatisch klinken. Ze herstelde meteen en zei dat de apen daarvan ziek werden. Maar dat vond mijn zoon veel erger, want hij weet nog niet wat dood is.

Molovich
Erkend miskend genie. Motto: succes is voor losers.

4 Reacties

 1. Visserslatijn

  Een schol uit de golf van Biskaye
  Zei: ‘ Eerst nog mijn achtertuin maaien
  Dan pak ik mijn jas
  Mijn hoed en mijn das
  En dan gaan we maar eens naar de haaien.’

 2. want hij weet nog niet wat dood is, wil je daar verandering in aanbrengen: schaf een huisdier an, en dan niet een schildpad die 100 jaar kan worden, maar een stel hamsters bijvoorbeeld. Oud worden die beestjes niet maar ze planten zich rap voort. Maar soms gebeurt er iets dramatisch, is de kersverse moeder getraumatiseerd of anderszins in de war, en dan pakt ze zo’n roze wriemelende winegum op, EN BEGINT DIE OP TE PEUZELEN !1! Levert gegarandeerd grote ogen op bij peuters en kleutes.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *