Het hoofd van Mark Rutte

April 2011. Het Jeugdjournaal. Diverse fractievoorzitters krijgen vragen van kinderen. Mark Rutte vertelt dat hij een groot hoofd heeft. Het was me nooit opgevallen. Maar inderdaad. Mark Rutte heeft een groot hoofd.

Mark Rutte heeft een enorm hoofd.

Hoe is het mogelijk dat dat iele nekje dat enorme hoofd kan tillen? Hoe is het mogelijk dat dat tengere lijf dat enorme hoofd kan dragen? Wat een hoofd. Het is een soort omgekeerd ei. Het omgekeerde ei praat. Het omgekeerde ei lacht. Het omgekeerde ei zegt iets belangrijk. Maar ik heb geen flauw idee wat.

Sinds ik weet dat Mark Rutte een enorm hoofd heeft, dringt niets van wat hij zegt nog tot mij door. Ik denk alleen: wat een gigantisch hoofd.

Reclamegigant P.J. Kleverman is oprichter van MVK en schrijft hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *