Het gedrocht van het Catshuis

Het Gedrocht van het Catshuis. Het kind dat Fleur Agema baart en waarvan niet duidelijk is of het nu van Rutte, Verhagen of Wilders afkomstig is. Het enorme hoofd doet Rutte vermoeden. De ernstige oogopslag Verhagen. Het kapsel Wilders. Zijn minachting voor zichzelf (een minderbedeelde) wijst in de richting van alle drie. Als hij huilt klinkt het alsof hij braakt. “Net Gollem”, ontsnapt er aan de lippen van Dion Graus, een groot Lord of the Rings-fan, als hij het gedrocht voor het eerst hoort schreien.

Het gedrocht groeit op in de Grote Vergaderzaal van het Catshuis, waar hij vriendschap sluit met een hertenkop en een theepot. Diep van binnen gloeit een onvoorwaardelijke liefde voor het Niets.

Ik proef de contouren van een zeer succesvolle musical.

Molovich
Erkend miskend genie. Motto: succes is voor losers.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *